Liiketoimintakaupat
Suomen Liiketoimintakaupat

Olemme yritysvälitystoimisto joka toimii koko suomen alueella

Kymmeniä toimialoja ja lukuisia onnistuneita yrityskauppoja.

Yrityksemme on myynyt useita autokorjaamoja jotka ovat kuuluneet eri ketjuihin kuten esim. AD-korjaamot, Autoasi, Mekonomen ja yksityisiä korjaamoita jotka toimivat oman kyltin alla. Olemme myyneet huoltoasemia; Neste, Seo, Teboil. Hautaustoimistoja useilta paikkakunnilta sekä metalliverstaita ja konepajoja ja kuljetusliikkeitä. Paljon ravintoloita, kahviloita, kauppaliikkeitä ym. ym.

Myytävien yritysten omistajat eri paikkakunnilla ovat huomioineet palvelumme vahvuudet.
Asiantuntijana opimme jatkuvasti uusia käytäntöjä, pidämme toimintamme
ajan hermolla ja kauppa käy.
Olemme apunanne koko Suomen alueella.MYYTYJÄ YRITYKSIÄ KAUTTA SUOMEN


03.11.2023
Etelä-Pohjanmaa
Myyty n. 30 vuotta toimineen suomalaisen yrityksen osakekanta.
Suomen Liiketoimintakaupat toimi välittäjänä ja kaupan toteuttajana.


06.10.2023
LOHJA

Aseman Autohuolto Oy:n AD-autokorjaamon liiketoiminta on myyty.
Omistajanvaihdos Aseman Autohuoltojpg
Olemme toimineet useiden autokorjaamojen myyjänä.
Suomen Liiketoimintakaupat toimi jälleen kerran välittäjänä ja kaupan toteuttajana.

18.09.2023
UUSIKAUPUNKI
Autokorjaamo J. Kanerva, myyjä  /  WakkaWorks Oy, ostaja
Kanervan Autoliike J. Kanerva Ky:n korjaamoliiketoiminta on myyty ja uusi toimija on WakkaWorks Oy  (Juho Marttila ja Ville Hurme).
Aulis Hurme on työskennellyt autokorjaamolla lähes 48 vuotta, yrittäjä Jaakko Kanervan työputki venyi yli 50 vuoden. Ville Hurme ja Juho Marttila ottivat yrityksen vastuulleen maanantaina 18.9.2023.
Kuva: Teija Uitto
WAKKAWORKS OY kuva 1 Tekij Teija Uittojpg

Suomen Liiketoimintakaupat toimi välittäjänä ja kaupan toteuttajana.


23.2.2023

KUUSAMON KUKKA- JA HAUTAUSPALVELU HEIKKILÄ SAA UUDET YRITTÄJÄT OULULAISESTA KUUSINIEMI PALVELUT OY:stä

Kuusiniemi Palvelut Oy, jolla on Hautauspalvelu Kuusiniemi Oulussa, on ostanut Kuusamon Kukka ja Hautaus Heikkilän liiketoiminnan ja liiketilat. Yrittäjinä aloittavat Annukka Lantto ja Petri Kuusiniemi. Liiketoiminta siirtyy uusille omistajille 27.3.

Kuusamon kukka ja hautaus Heikkilä on palvellut asiakkaita Kuusamon seudulla yli 50 vuotta. Heikkilät aloittivat alun perin 1940-luvulla perustetun hautaustoimiston yrittäjinä 1.8.1970.


Kuusamon Kukka ja Hautaus kuva 1jpg


ETELÄ-POHJANMAA  (Kauhajoki, Konepajan osa liiketoiminnasta)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Kauhajoella sijaitsevan Konepajan osa liiketoiminnasta myytiin ostajalle. Liiketoiminta siirrettiin ostajan omiin toimitiloihin Petäjävedelle.

INARI  (Neste Liikenneasema)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Neste Inari liikenneasema kiinteistöineen vaihtoi omistajaa.

KUOPIO  (Kahvila torin laidalta)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Kuopion torin vieressä oleva tunnettu ja pitkään toiminut Kahvila Kaneli vaihtoi omistajaa.

SYSMÄ   (Huoltoasema + autokorjaamo)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Sysmän Teboil huoltoasema kiinteistöineen myytiin liiketoimintakaupalla.

PIEKSÄMÄKI   ( Neste Huoltoasema+ kotipizza)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Pieksämäen Neste huoltoasema kiinteistöineen myytiin liiketoimintakaupalla.

PARAINEN  (Kahvila vilkkaan tien varrelta)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Paraisilla sijaitsevan Kirjalan Kahvitupa kahvilan liiketoiminta myytiin liiketoimintakaupalla.

RAAHE   ( Hoivapalvelu)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Raahessa sijaitseva hoivapalveluyrityksen liiketoiminta myytiin liiketoimintakaupalla.

KIRKKONUMMI   (Lukkoliikkeen osakekanta)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Kirkkonummela  toimivan Abloy-lukkoliikkeen Espoon Lukitus Oy:n koko osakeyhtiön osakekanta myytiin.

HELSINKI  (Sähköasennusliikkeen osakekanta)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Helsingissä toimivan Sähköasennusliikkeen koko osakekanta myytiin.

KUHMO   (Huoltoasema + kotipizza + autokorjaamo)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Kuhmon Neste-asemana tunnettu kiinteistö myytiin Osuuskauppa Maakunnalle ja liiketoiminta myytiin  Huoltamo Kuksa Oy:lle.

HEINOLA  (Autokorjaamo, Mekonomen)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun  Heinolassa sijaitsevan (Mekonomen ) autokorjaamon omistajan 5-Huolto Oy:n korjaamotoiminta myytiin Jani Nipulin omistamalle Autokorjaamo Nipuli Oy:lle liiketoimintakauppana.

KOKEMÄKI  (Hautaustoimisto)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Pirjo Laaksosen omistaman Kokemäen Kukka-  ja Hautaustoimiston liiketoiminta luovutettiin uudelle yritykselle Kukka ja hautaustoimisto Väliviita Oy:lle.  Yrittäjänä luotettavia palveluja jatkossa tarjoaa  Kristiina Väliviita.                           

YLÖJÄRVI  (Kuljetus)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun P.H.Logistigs Oy myi Hakeauton liiketoiminnan Hämeen Kone ja Kuljetus Oy:lle.

EURA    (Henkilökuljetus / Linja-autot)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Euralaisen linja-autoyrityksen Liikenne Lönnberg Oy:n liiketoiminta myytiin Niittumaa Oy:lle joka jatkaa luotettavaa palvelutoimintaa samalla kalustolla.

JYVÄSKYLÄ   (Hyvinvointi)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun myytiin hyvinvointialan yrityksen liiketoiminta kalustoineen.

PIELAVESI  (Tavaraliike)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Pielavedellä toimiva tavaraliike sekä kirjakauppa Kirjakulma vaihtoi omistajaa. Kirjakulma Pirjo Lipponen Oy myi liiketoimintakauppana koko toiminnan perustetulle yhtiölle Kirjakulma Tmi Paula Mensonen. Palvelut siis jatkuu paikkakunnalla tehokkaasti ja palvelevasti.  

KOKEMÄKI   (Kiviala)

Suomen Liiketoimintakaupat  toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kunKokemäellä toimiva kivialan liike Kivihuolto Nykänen Ay myi liiketoimintakauppana toimitilansa sekä liiketoimintansa kokonaisuudessaan.

VALKEAKOSKI  (Sähköliike)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Valkeakoskella toimiva valaisin-, ja sähköasennusliikkeen Valkeakosken Toleva Oy Sähköliikkeen koko osakekanta vaihtoi omistajaa.

EURA   (Huoltoasema + autokorjaamo)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun myytiin liiketoimintakauppana Huoltoasema ja siihen kuuluva autokorjaamo.

OULU   (Autoasi Autokorjaamo)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun myytiin liiketoimintakauppana Autoasi-ketjuun kuuluva autokorjaamo.

PIEKSÄMÄKI   (Paperi-ja kirjakauppa)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Paperi- ja Kirjakauppa Pieksän Kirjan liiketoiminta myytiin uudelle yrittäjälle ja hänen yhtiölleen JS Kirjapalvelut Oy:lle

ESPOO  (LVI-liike)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Espoolaisen LVI-alan liikkeen LVI-Option liiketoiminta myytiin.

UUSIMAA   (Kuljetusliikkeen kalusto)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun yhteistyössä lakitoimiston kanssa myytiin konkurssipesän kalustoa Etelä-Suomessa.

LAITILA  (Metallisten kuljetinrullien valmistus)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun kuljetinrullia valmistavan Blue Steelin liiketoiminta myytiin Mivepa Oy:lle.

HELSINKI  (Tukkuliike)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n liiketoiminta luovutettiin ostajalle.

ETELÄ-POHJANMAA  (Konekorjaamo)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevan konekorjaamon liiketoiminta luovutettiin ostajalle.

TURKU   (Kahvila)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun kahvila myytiin.

KUOPIO    (Lounasravintola)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Kuopiossa kauppakeskus Kolmisopessa toiminut ruokaravintola Cafe Maria sai uudet yrittäjät.

KOTKA   (Ravintolalaiva)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun ravintolalaiva myytiin.

KUOPIO   (Neste Liikenneasema)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Neste aseman liiketoiminta myytiin.

VIRRAT  (Hautaustoimisto)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Kukka- ja hautaustoimiston liiketoiminta myytiin.

LOHJA  (Teollisuuden kunnossapito)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun teollisuuden kunnossapitoyrityksen osakekantaa myytiin.

NURMIJÄRVI  (Ravintola- ja majoitus)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun ravintola- majoituskohteen liiketoiminta myytiin.

TUUSULA   (Tukkuliike)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun tukkuliikkeen liiketoiminta myytiin.

TURKU  (Ruokaravintola)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun 120 asiakaspaikkaisen ruokaravintolan liiketoiminta myytiin.

PIIKKIÖ  (Erikoispuusepänliike)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun puusepänliikkeen liiketoiminta myytiin.

TURKU  (Pub-ravintola)

Suomen Liiketoimintakaupat toimi kaupan välittäjänä ja toteuttajana kun Pub-ravintolan liiketoiminta myytiin.
17.4.2018
Tietosuojaseloste
Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.
1. Rekisterinpitäjä:
WBL Group Oy Ltd
Yhteystiedot:
Torpparinkaari 2 A 7
21110  Naantali

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa:
WBL Group Oy Ltd / Vesa Leppänen
Torpparinkaari 2 A 7
21110 Naantali
0400538862
vesa.leppanen@wbl.fi

2. Rekisteröidyt: asiakkaat, potentiaaliset asiakkaat tms.
3. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus ja
rekisterin pitämisen peruste:
-Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella, -Henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella
Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus:
Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat: asiakassuhteen hoitaminen, - palveluistamme kertominen

Rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja tarkoituksissa, jotka liittyvät rekisterinpitäjän asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen mukaan lukien käsittely tilastollisiin tarkoituksiin sekä verkkopalveluun liittyvien asiakas-, yhteistyökumppani- ja sidosryhmäsuhteiden hoitamiseen.

Rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja asiakkaille

suunnatussa muussa viestinnässä, kuten tiedotus- ja uutisointitarkoituksissa, jonka osana se käsittelee henkilötietoja myös suoramarkkinointiin ja sähköiseen suoramarkkinointiin liittyvissä tarkoituksissa.

4.Rekisteri sisältää henkilötietoja seuraavista henkilöistä (rekisteröidyistä):

Myyjä tai myyjä-organisaation edustaja, yhteyshenkilö tai työntekijä, joka käyttää palvelua; Ostaja tai ostaja-organisaation edustaja, yhteyshenkilö tai työntekijä, joka käyttää palvelua; Välittäjä-organisaation edustaja, yhteyshenkilö tai työntekijä, joka käyttää palvelua; Pankki/rahoittaja-organisaation edustaja, yhteyshenkilö tai työntekijä, joka käyttää palvelua.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.


5.Suostumuksen peruuttaminen
-Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.
Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle
-Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.
Valitusoikeus
-Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.
-Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html
6. Säännönmukaiset tietolähteet
Toimitettavien tietojen sisältämät tiedot ovat vain yksityisesti ylläpidettyjä tietolähteitä. Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:
-asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
- asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen kautta
7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
-Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin WBL Group Oy Ltd:n ulkopuolelle.
Yritys WBL Group Oy Ltd on sitoutunut noudattamaan tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.

8.Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa
9. Henkilötietojen käsittelijät
-Henkilötietoja käsittelee Vesa Leppänen.
-Jos ulkoistatamme henkilötietojen käsittelyä, tällaisia voivat olla esim. tilitoimisto tai IT-tuki, jolla on pääsy tietojärjestelmiin.
-Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.
10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle
-Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi
-Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

12. Rekisterin suojaus:

Henkilötietoja sisältäviä aineistoja säilytetään lukituissa tiloissa, joihin on pääsy ainoastaan nimetyllä ja valtuutetulla henkilöllä.