Liiketoimintakaupat

MYYTÄVÄT KOHTEET


Kohde 8992

MYYDÄÄN KIINTEISTÖHUOLTOALAN YRITYS  (Tunturi-Lapin alueella)

Palvelutarjontaan kuuluu nykyisellään:

 • Kiinteistöhuolto
 • Konelumityöt
 • LVI- asennukset
 • Avainpalvelu
 • Liinavaatevuokraus
 • Laadukkaita kodinkoneita kilpailukykyisin hinnoin
 • Myös muut kiinteistön tai piha-alueen kunnostus- ja ylläpitotyöt
 • Mahdollisuus lisätä mitä tahansa palvelua kuten siivousta, catering-palvelua, vuokrausta ym.
 Toiminut useita vuosia ja työllistää muutaman ihmisen.

Ota yhteyttä yritysvälittäjään, Vesa Leppänen  0400538862,  vesa.leppanen@wbl.fi


Kohde 8991

MYYDÄÄN SISUSTUSALAN LIIKE, Matto ja Maali Koskinen Oy liiketoiminta. (Saarijärvi)

Matto ja Maali Koskinen Oy Kotisivun kuvajpgMatto Ja Maali Koskinen Oy Julkisivu kuvajpg

Matto ja Maali Koskinen Oy on vuosikymmeniä Saarijärven alueella toiminut sisustusalan vähittäismyyntiin ja alan työpalveluihin keskittynyt ammattiliike. Yritys on alan osaajana luotettava ja asemansa vakiinnuttanut toimija niin julkisen puolen kuin yksityistenkin asiakkaiden keskuudessa.

Myydään ensisijaisesti liiketoimintakauppana kalusto, koneet, varasto ja liiketoiminta. Kiinteistö on saman omistajan ja liiketoimintayhtiö on vuokralla toimitilassa. Toimitila on myös mahdollista ostaa joko heti tai myöhemmin. Liikevaihto nykyisellään on 400 000 - 500 000 €.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Vesa Leppänen Suomen Liiketoimintakaupat 04005388624 tai vesa.leppanen@wbl.fiKohde 8990

MYYDÄÄN TALOTEKNIIKKA-ALAN YRITYS, SODANKYLÄN LVI-TUOTE OY

Liikevaihtoluokka n. 2 - 3 miljoonaa euroa.


Tykuva 1jpg


Erittäin kannattava LVI-alan liike ( Sodankylä)


Myydään AAA-luottoluokituksen omaava Talotekniikka-alan yrityksen liiketoiminta joka on alueen markkinajohtaja.

Talotekniikkaurakoinnin palveluita ovat putki- ja ilmastointiasennukset sekä lvi-järjestelmien huolto- ja korjaustyöt. Teollisuus- ja yrityskohteiden lisäksi palvellaan myös yksityiset henkilöt sekä vanhoissa että uusissa kohteissa.

Yritys hoitaa ammattitaidolla myös kaukolämpötyöt ja vaativatkin putkihitsaustyöt.

Kokenut henkilökunta huolehtii kaikenlaisista lämpöön, veteen tai ilmastointiin liittyvistä asennuksista, kunnostuksista ja uusimisista.

Tarkemmat tiedot saa salassapitosopimuksen jälkeen yritysvälittäjältä:

Suomen Liiketoimintakaupat, Vesa Lepppänen 0400538862, vesa.leppanen@wbl.fi

liiketoimintakaupat.fiKohde 8989

MYYDÄÄN AD AUTO/HUOLTOKORJAAMON LIIKETOIMINTA JA KALUSTUS

Hintapyynti: 68 000€

LOHJA

Pilarinosturi sek saksinosturi kuva 2jpgJulkisivujpg

AD Logojpg

Laadukkain autokorjaamo hinta-laatusuhteeltaan.

Valmis yritystoiminta yhdelle tai kahdelle autonasentajalle. Omarahoituksen tarve voi olla minimaalinen. Soita välittäjälle ja neuvotellaan.

Kaksi nosturipaikkaa (nelipilari ja saksinosturi). Kolmas nosturi mahdollista hankkia kuvassa mustan auton kohdalle. Jopa ulkotilan hyödyntäminen kesällä mahdollista. Vielä saat itse päättää mikä musiikki hallissa soi. Nykyisin siis omistajan pelkästään pyörittämä mutta jatkossa helposti 2 autoasentajan toiminta. Yhden omistajan tekemänä liikevaihto yli 160 000€. Kuuluu tällä hetkellä AD korjaamoketjuun.

Hyvät työkalut kaikenlaiseen huolto/korjaustoimintaan ja kuten kuvista näkyy, erittäin siistit ja nykyaikaiset toimitilat. Markkinointi ollut erittäin vähäistä ja 1 asentaja on ollut erittäin työllistetty. Markkinoimalla saisi lisää buustia.

Ei siirtyvää henkilökuntaa.

Edullinen vuokrasopimus ja todella vahva asiakaskanta.

Sopivaan hintaan ja välittäjä neuvoo rahoituksen haussa.

Ota yhteyttä yritysvälittäjään:

liiketoimintakaupat.fi / vesa.leppanen@wbl.fi / 0400538862


Kohde 8987

HITSAUSTARVIKKEIDEN MYYNTI- JA HUOLTO LIIKE  (Turku)


Raision Hitsaustarvike ja Huolto Oy Kuva 3jpgRaision Hitsaustarvike ja Huolto Oy Kuva 2jpg

Raision Hitsaustarvike ja Huolto Oy Kuva 5jpgRaision Hitsaustarvike ja Huolto Oy Kuva 6jpg

Hintapyynti riippuu kokonaisuudesta mitä kauppaan kuuluu. Ostajan ehdotuksia kuunnellaan sekä kaluston osalta että kauppahinnasta.

Myydään pitkään toiminut hitsauslaitteiden ja -tarvikkeiden myynti- ja huoltoyritys hyvällä liikepaikalla melkein Raision Ikeaa vastapäätä, nykyisen yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Yrityksellä on perinteisten ja tunnettujen hitsaustarvikkeiden edustus ja toimintaa harjoitetaan edullisessa vuokratilassa.

Kysymyksessä on luvanvarainen toiminta ja yrityksellä tulee olla sähkölaitteiden korjaamiseen vaadittava Tukesin hyväksymä ja Seti Oy:n myöntämä minimi sähkölaitteiden korjauslupa on S3 tai rajoitettu S3 pätevyys.

25-30% liikevaihdosta tulee huoltohommista. Käyttöomaisuuteen sisältyy tarvittavat pakettiauto sekä trukki. Yritys suorittaa Hitsauskoneiden huollot ja validoinnit.

Osana yrityksen toimintaa on teollisten kaasujen palvelupiste. Asiakkaina on paikallisia metallialan yrityksiä ja alihankkijoita. Niin myynti- kuin huoltopuolella on runsaasti vakituista asiakaskuntaa.

Uusasiakashankintaa ei ole viime aikoina tehty, koska nykyisellä henkilöstöllä on haluttu taata lyhyet toimitusajat ja luotettavat toimitukset. Yritys on työllistänyt kaksi työntekijää kokopäivätoimisesti, joista toinen on yrittäjä. Lisäksi eläkkeelle jäänyt työntekijä työskentelee osa-aikaisesti. Kaikki ovat olleet täystyöllistettyjä. Uudella yrittäjällä onkin toiminnassa kasvun mahdollisuuksia markkinoinnin keinoja hyödyntämällä.
Myydään Osakekanta tai Liiketoimintakauppana jolloin kauppaan sisältyvät liiketoiminta, asiakassuhteet, liikkeen nimi, myymälän kalusteet, kattava varasto, työvälineet, kuljetuskalusto ja kotisivut.

Yrityksen taloudellinen tilanne on vakaa. Nykyinen henkilöstö voi tarpeen mukaan osallistua uuden yrittäjän ja henkilöstön perehdyttämiseen. Tässä on mahdollisuus metallialan osaajalle lähteä jatkamaan voitollista liiketoimintaa yrittäjänä hyvissä puitteissa.

Yhteydenotot: Vesa Leppänen, 0400538862 , vesa.leppanen@wbl.fi

www.liiketoimintakaupat.fiKohde 8985

HUOLTOASEMA

ISO NESTE SODANKYLÄ, RANNIOTIE


29495895_1697043047008125_7509504599918207553_njpgsiskuva Neste Sodankyljpg

61521295_2279204748791949_5741652486205210624_njpg


NESTE HUOLTOASEMA , RANNIOTIE (Sodankylä)

Liiketoimintayhtiön sekä Kiinteistö Oy:n yhteisliikevaihto on nyt n. 3,8 miljoonaa euroa, alv 0 %.

Myydään vuosikymmeniä toiminut loistava liikepaikka, joka on edelleen perusta pitkäaikaiselle ja kannattavalle Liikenneaseman liiketoiminnalle.

Myydään pitkään menestyneesti toimineen Neste Ranniotie liiketoiminta kokonaan. Lisäksi myydään Kiinteistö Oy:n osakekanta kokonaisuudessaan, joka omistaa 3 kpl tontteja ja kaikki rakennukset sekä mittarikentän säiliöineen.  Kiinteistö Oy:llä on 3 vuokralaista joten vuokratuotto on erittäin merkittävä.
Kiinteistöt:  0.8870 ha , 0,4989 ha , 0,5000 ha. Yht. 1,8859 ha

Rakennukset 1450 m2 ja ulkorakennus 450 m2.

Sijaitsee hyvällä paikalla E75 tien varrella joka johtaa Ivaloon. Matkailijoiden määrä on valtava ja potentiaali on rajaton.

Nykyaikaiset uudet järjestelmät, uudehkot tarkastetut polttoainetankit, käyttökelpoiset huolto/peruskorjatut rakennukset, kannattava kahvilan sekä autopesujen liiketoiminta, ja lisäksi siis vuokralla olevien tilojen hyvä vuokratuotto.

Huoltoasema työllistää tällä hetkellä 9 -10 henkeä + yhden yrittäjän.

Yhteydenotot tunnettuun polttoaineasemien yritysvälitykseen: Suomen Liiketoimintakaupat, www.liiketoimintakaupat.fi vesa.leppanen@wbl.fi    0400538862

Ilmoitathan yhteydenotossasi koko nimesi sekä puhelinnumerosi ja sähköpostisi. Pyytämällä salassapitosopimuksen, saat tarkemmat tiedot kuten taloustiedot.


Kohde 8983

MYYDÄÄN MAISEMAHOTELLI

108797_83fdf26d2cb863f1_662X475_1jpgHotelli pihkuri Huonekuva 3jpg


Hotelli pihkuri RavintolajpgHotelli pihkuri Rantamaisemaajpg


108797_b36ad4d9663d64a3_662X475_1jpg108797_0e52bfc85836da8f_662X475_1jpg


Myydään liiketoimintakaupalla rakennukset, liiketoiminta sekä pitkäaikainen vuokraoikeus tonttiin. Valmiiksi hyvä varauskanta. Perinteikäs Hotelli Pohjoisessa Keski-Suomessa rakennuksineen. Vuodepaikkoja n. 70, huoneita 24, rantasaunat, anniskelupaikkoja ravintolasali 150 paikkaa, kokoustila 65 paikkaa, yläterassi 40 paikkaa, rantaterassi 120 paikkaa. Monien mahdollisuuksien rakennus. Hotellihuoneet siistikuntoisia, kussakin on oma suihku ja wc. Myös minikeittiön rakentaminen on mahdollista helposti. Tilat kahdessa kerroksessa, esteetön kulku molempiin kerroksiin. Toimiva valmistuskeittiö ravintolassa ja viihtyisä ravintolatila esiintymislavoineen. Myös ulkona lava esiintyjille. Rakennusoikeutta on jäljellä noin 3000 neliötä. Voi rakentaa esimerkiksi asuntovaunupaikkoja. Henkilökuntaa liiketoimintakaupassa siirtyy mahdollisesti 4 henkeä. Kaksi eri arviolausuntoa rakennuksista teetetty 2 vuotta sitten. Myydään yrittäjän oman elämäntilanteen ja asuinpaikan vaihdoksen vuoksi. Kotimaan matkailu toimii nyt hyvin ja kesä oli kiireinen. Hotelli on avoinna koko vuoden. Mahtava paikka kehittää toimintaa juuri sellaiseksi kuin itse haluaa. Mahdollisuus lisätä palveluita tai kiinteistön kokoa. Rakennukset ja liiketoiminta myydään velattomina.

 • Viitasaari,Keski-Suomi
 • Toimiala
  Hotelli
 • Liikevaihtoluokka
  €500,001 - €600,000
 • Henkilöstön määrä
  4 - 5
 • Verkkosivu
  www.pihkuri.fi
 • Ravintolarakennus, 3 hotellirakennusta, saunarakennus
 • Hintapyynti koko liiketoimintakaupasta selviää ottamalla yhteyttä välittäjään. Suomen Liiketoimintakaupat, vesa.leppanen@wbl.fi , 0400538862


Kohde 8982

MYYDÄÄN HOTELLI JA RAVINTOLAKOKONAISUUS (Huittisten Seurahuone)

Myydään kiinteistökauppana  /  Tee tarjous

108940_243ec9b384ea179c_662X475_1jpg
Huittisten Seurahuone Baaritiski psalissajpgHuittisten Seurahuone Psali katutasojpg

Huittisten Seurahuone LounasravintolajpgHuittisten Seurahuone Pub katutasossa 2 kuvajpg

Huittisten Seurahuone hotellihuonejpgHuittisten Seurahuone ykerho tanssilattiajpg

Tiedätkö tai muistatko monena vuotena järjestetyt  SAPARO Festarit. Hauskaa on pidetty.

Kaikki vanhemmat Satakuntalaiset tietää Huittisten Seurahuoneen ja muistaa ne tapahtumat joissa ovat esiintyneet Suomen ykkösartistit, Popeda ym. On ruokaravintolapuolta, on pubia, iso sali esiintymislavoineen ja alhaalla yökerho. Yläkerrassa hotellihuoneita 8 kpl joissa on oma wc/suihku + 2 kabinettia + hotellivieraiden saunatila.

Nämä kaikki voisivat olla taas saman katon alla, miltä kuulostaa:

-Lounasravintola (päivisin)

-Pub / biljardisali (iltaisin)

-Bändi-illat / Tanssit (viikonloppuisin) /Yökerho

-Hotellihuoneet / itsenäiset kulkuoikeudet tunnuksilla.

Koska iso sali on suljettavissa erikseen niin, esiintymislavalle voisi löytyä käyttöä myös määräaikaisilla vuokrasopimuksilla esim. Teatteriharjoituksiin, bändiharjoituksiin, tanssiharjoituksiin, esiintymisharjoituksiin ym. Ravintolayrittäjä voi sopia Stand Up esiintyjien kanssa näytöksistä lipputuloja keräten ja salista löytyy riittävä määrä tuoleja katsojille myös tallaiseen toimintaan. 

Omalla tontilla on tilaa järjestää October-festejä, Joulutoreja ja muita erikoistapahtumia.

Asiakaspaikkoja kun löytyy noin 1000 kpl, joten pienessä ajassa viikonloppuna tehdään iso myynti ja arkena pyöritetään taas normaalia arkimyyntiä.

Toimitilat ovat olleet useamman vuoden vuokrattuina eri vuosina, eri yrittäjille, mutta tällä hetkellä tilat ovat vapaana uuden yrittäjän tiloiksi ja toimintaan. Kiinteistön omistajan tilat ovat nyt vain myytävänä eikä vuokrauksia oteta huomioon. Tilat sopisi myös usealle yrittäjälle eri toimintoihin.

Myydään monikäyttöinen kiinteistö Huittisten kaupungin paraatipaikalla, torin laidalla. Tule jatkamaan Huittisten Seurahuoneen ravintolapalveluja Satakunnassa erinomaisesti tunnetuissa tiloissa tai aloita kiinteistössä kokonaan uudenlainen liiketoiminta.

Liikepaikalla on ollut ravintola- ja majoitustoimintaa vuodesta 1929 alkaen. Nykyinen rakennus on vuonna 1963 rakennettu ja vuonna 1972 laajennettu. Viimeisimmät laajennus- ja laajemmat perusparannustyöt kiinteistöön on tehty 1990-luvulla, jolloin myös maanalaiset tilat on muutettu liikekäyttöön. Lisäksi sauna on peruskorjattu vuonna 2007. Tontti on kooltaan 2473 m2 ja pysäköintitilaa on rakennuksen molemmin puolin. Lämmitysmuotona on kaukolämpö. Osin on uusittu tarpeen mukaan pattereita.

Yrittäjän halutessa tilojen koko ja yhtenäisyys takaa asiakkaiden vapaan liikkuvuuden kahden kerroksen välillä, mutta ei ole pakko aloittaessa ottaa kaikkia tiloja kerralla  käyttöön. Merkittävän iso asiakaspaikkaluku on talon vahvuus ja tuottavin ominaisuus.

Hotellihuoneet 8 kpl, oma sisäänkäynti, omilla tunnuksilla. Tilat voidaan muuttaa myös uuteen käyttötarkoitukseen, koska rakennuksessa ei ole kantavia sisäseiniä.


Suomen Liiketoimintakaupat, www.liiketoimintakaupat.fi   vesa.leppanen@wbl.fi , 0400538862

Tutustu asiaan ja ryhdy selvittelemään tarjouksen mahdollisuutta.Kohde 8976
MYYDÄÄN HUOLTOASEMA 
(Hintapyynti : Välittäjä ottaa vastaan ostotarjouksen kokonaisuudesta + vaihto-omaisuus luettelon mukaan)
NESTE RAUTALAMPI


Neste Rautalampi kuva1jpg


MYYDÄÄN NESTE RAUTALAMPI

Myydään vuosikymmeniä toiminut loistava liikepaikka, joka on edelleen perusta pitkäaikaiselle ja kannattavalle Liikenneaseman liiketoiminnalle.

Yrityksen tulos tilikaudelta 3/2020- 3/2021 verojen jälkeen: 59 500€

Myydään liiketoimintakauppana tai osakekannan kauppana Neste Rautalampi.

Kiinteistössä on neliöitä n. 3500m2

Lisäksi kaupan mukana toinen  kiinteistö 580 m2 jossa on huonokuntoisempi asunto.
Huoltamorakennuksessa on kahvila, myymälä, korjaamohalli, sekä autonpesuautomaatti.

Rakennukset sekä tontti ovat osakeyhtiön omia. Mittarikenttä ja säiliöt ovat nykysäädösten mukaisia,
tarkistettuja ja myös omia.
Toimiva ja tuottava kokonaisuus.
Tarkemmat taloustiedot ym. salassapitosopimuksella.
Voit pyytää välittäjältä salassapitosopimuksen.
Lisätiedustelut: Suomen Liiketoimintakaupat, Vesa Leppänen 0400538862, vesa.leppanen@wbl.fi

www.liiketoimintakaupat.fiKohde 8973

MYYDÄÄN KONEPAJA   (Kauhajoki)

Edullisesti.

Loumetal kuva 2jpgLoumetal kuva 4jpgLoumetal kuva 5jpg

MYYDÄÄN KONEPAJA JOLLA ON OMAT VALMISTETTAVAT TUOTTEET.

TAI

VUOKRATAAN HALLI, TAI  JOPA VAIN PUOLET HALLISTA.

Yrityksellä on oma konepaja/toimitilat Panulan teollisuusalueella. Konepajatila, n. 900 m2 +toimisto ja sosiaalitilat n. 100m2. (Korkea halli isoilla ovilla ja kahdella siltanosturilla). Jos sinulla on tarve isolle konepajahallille niin myydään myös pelkästään halli, ilman liiketoimintaa.

Kuljettimien valmistuksesta vuoden 2022 tulos verot huomioituna yli 200 000€, ja aivan normaaleilla liiketoiminnan kuluilla. Erittäin kannattavaan toimintaan haetaan nyt jatkajaa. Suoritettu liikevaihto vuonna 2022 oli yli 720 000 euroa.

Sanomattakin on selvää että saman liikevaihdon tekeminen ei onnistu ilman toimivia toimitiloja. Tarvitaan isot ovet, korkeutta, runsaasti tilaa, hallinostureita, trukkia ym. sekä työntekijöitä. Tämä toimitila on juuri ihanteellinen eikä Kauhajoki tuotantopaikkana ole osoittautunut 27 vuoden aikana mitenkään huonoksi, vaan päinvastoin. Uuden toimitilan rakentaminen tai järjestäminen voi osoittautua virheeksi, jos ihanteellista tilaa ei ostajalla ole jo ennestään vapaana. Siksi ostajan kannattaisi ostaa koko osakekanta tiloineen.

Mutta kyllä tämän Konepajan liiketoiminta on mahdollista ostaa myös erikseen ilman hallia.

Kauhajoki on tunnettu alue kuljetinvalmistajista, mutta tässä on kokoluokkansa priimus menestyksessä mitattuna. Yhtiöllä on vahva tekeminen, hyvät asiakkaat ja yritys on pärjännyt selkeästi paremmin kuin vastaavan kokoluokan kilpailijat.

Myytävänä on 1995 perustettu Konepaja Loumetal Oy.

Vuonna 1995 perustettu, Kauhajoella toimiva Loumetal Oy suunnittelee, markkinoi, myy, valmistaa ja asentaa materiaalinkäsittelyjärjestelmiä ja laitteita suoraan loppuasiakkaille. Huoltotoiminta lisää luotettavuutta ja liikevaihtoa. Yhtiön liiketoimintakaupalle tai osakekannalle halutaan ostaja. Koska asiakkaina on erittäin tunnettuja Suomalaisia vakioyrityksiä Osakekannan ostaminen tässä tapauksessa olisi erittäin perusteltua, mutta myydään myös pelkästään liiketoiminta ilman hallia. Yhtiö on velaton. Projektit sisältävät yleensä kaikentyyppisiä kuljettimia ja usein myös niihin liittyviä erikoislaitteita.

Välittäjä avustaa tarvittaessa myös rahoituslaskelmien teossa, ym. Kiinnityksiä/panttikirjoja on 600 000€.

Välittäjä ottaa vastaan ostotarjouksia ja vuokratarjouksia.


Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää. 0400 538862
Kohde 8972

MYYDÄÄN HUONEKALULIIKE
Liiketoiminta varaston hinnalla, YHT. n. 150 000€ 

RH-Huonekalu 9 Kuvajpg Pieksmki ulkokuvajpgRH-Huonekalu 6 Kuvajpg

Kauppa se on mikä kannattaa !! 

Tunnetko olosi kauppiaaksi ja haluaisitko tarjota vielä enemmän palveluita.
Voisitko osallistua myös sisustussuunnitteluun ja toteuttaa ideat, tai voisiko
työpanoksesi kenties sisältää myynnin lisäksi myös osaksi kokoamista, kuljetuksen perille asti
olohuoneeseen tai sinulla on ideoita muuhun loppuun asti vietyyn palveluun.

Tai olet autoilija tavaraliikenteessä ja voisit yhdistää toiminnan joka liippaa myös kuljetustoimintaa enenevässä määrin. Myynnissä on mukava kaupanala jossa ei ole ainaista uusasiakashankintaa puhelimella vaan asiakkaat tulevat myös automaattisesti koska ostohalu tulee asiakkaan tarpeista. Ala johon koronakaan ei ole vaikuttanut.

Myynnissä on Stemma huonekaluliike  Pieksämäellä n. 1600 m2

Toiminta on ollut todella pitkäaikaista ja kannattavaa.
Myydään varasto ja liiketoiminta.
Voit jatkaa vuokralaisena joten kiinteistön ostotarvetta ei ole.
Liiketoiminnan hintapyynti perustuu kokonaan varaston käypään
arvoon.

https://www.stemma.fi/myymalat/pieksamaki/

Tarkemmat tiedot talousluvuista saa kun salassapitosopimus on tehty.
Sen saat välittäjältä.

Välittäjä: Suomen Liiketoimintakaupat, www.liiketoimintakaupat.fi
Vesa Leppänen / 0400538862HUOLTOASEMA
NESTE  POSIO

Kohde 8969


POSIO KUVA 1jpgNeste Posio kuva 10jpg


Yrityksen tulos kulujen, omistajien palkkojen sekä verojen jälkeen tilikausilta 2018-2022 yli 250 000€.
Ja tuloksenteko on kasvussa.

Myydään vuosikymmeniä toiminut loistava liikepaikka, joka on edelleen perusta pitkäaikaiselle ja kannattavalle Liikenneaseman liiketoiminnalle.

Myytävänä on Neste Posion huoltoasema ja kotipizza järven rannalla Posiolla. Upea näköalapaikka jossa on myös oma laituri. Kiinteistössä on neliöitä 5520 ja rakennuksessa yhteensä n. 590, ja sisältää n. 200 neliön korjaamohallin. Yläkerrassa on n. 70 neliön asunto ja loput rakennuksesta on kahvilan käytössä. Asiakaspaikkoja on 55. Rakennusoikeutta jäljellä runsaasti.

Rakennus sekä tontti ovat osakeyhtiön omia. Mittarikenttä ja säiliöt ovat nykysäädösten mukaisia, tarkistettuja ja myös omia. Rakennuksen tekniikkaa on paranneltu huomattavasti ja suurempi osa rakennuksesta on saanut kuorekseen hienon peltikaton.

Autoilijoiden lisäksi asema on suosittu kelkkailijoiden ruoka/tankkauspaikka. Huomaa tontin sijainti joka on unelmapaikalla ja soveltuu myös asumiseen. Asuntotilaa on yläkerrassa ja vintti täysin rakentamatta.

Aseman korjaamohallista on puolet vuokrattu kuljetusyritykselle ja toinen puolikas on omassa  käytössä.  Lisäksi on Neste Truck alue vuokrattu Nesteelle.

Toimiva ja erittäin tuottava kokonaisuus. Katso Neste Posion esittelyvideo linkistä:

https://youtu.be/7xMZN8_ZiKQ

Myydään liiketoimintakauppana tai osakekannan kauppana.

Soita välittäjälle:  0400 538862  Vesa Leppänen, Suomen LiiketoimintakaupatKohde 8960

ELINTARVIKEALAN YRITYS

UPEAT TOIMITILAT NYT VAPAANA.

Sopisi hyvin yrittäjäpariskunnalle tai vaikka kimpalle.

Savustettuja lihatuotteita,  itse tehtyjä makkaroita, kalaa. Ja miksei jatkossa vaikka, panimotuotteita,  eineksiä, marjoja, leipomotuotteita, juustoja, patonkeja ym.

Pertumaan Toivoset Oy Kuva 2jpgPertumaan Toivoset Oy Kuva 8jpg

Myynnissä  lihansavustamon liiketoiminta kasvupotentiaalin omaavassa ympäristössä Kuortin Abc-liikenneaseman kupeessa. Täysin käyttövalmiit, uudehkot, siistit ja elintarvikealan normit täyttävät tilat ja laitteet, jotka soveltuvat monenlaiseen toimintaan (lämmin/kylmä savustamo, kalatuotteiden valmistus, leipomo, ravintolatoiminta, panimo ym.). Oma tontti. Mahdollisuus ostaa maata jossa 600 neliön lisärakentamisoikeus. Vieressä sijaitsevan Abc-liikenneaseman syöttö suoraan yrityksen kulmalle, jossa kävijämäärä yli 3 miljoonaa asiakasta /v. Yrittäjäpariskunta on eläkkeellä, mutta on valmis luovuttamaan kaiken tietopääoman ja reseptit uuden yrittäjän niin halutessa. Yrittäjät ovat tulleet valituksi vuoden 2017 Yrittäjäksi eli kaikki edellytyksen toimia jatkossa luulisi olevan myös nuoremmilla. 

Kiinteistö oli vuokralla kala-, ja liha-alan toimijalla usean vuoden, mutta on vuoden 2023 alusta vapautunut ostettavaksi.

Kunnossa olevaa uudehkoa elintarvikkeiden valmistukseen soveltuvaa tilaa.

Lisätiedustelut: Vesa,  0400 538862


Kohde 8959

METALLIYRITYKSEN LIIKETOIMINTA

Myydään liiketoimintakauppana Metalliyrityksen omat tuotteet 4 kpl sekä niihin liittyvät työkalut sekä suurin osa laitteista. Myös puolivalmista varastoa siirtyy kaupan mukana. Tuotteiden valmistukseen annetaan koulutus ja taustatuki. Myynnin koeponnistus on tehty eikä reklamaatioita olet juurikaan tullut.  Tarve on aiheuttanut tuotteiden suunnittelun ja valmistuksen.  Kyseessä on kausituotteet (kesä) jolloin talvella voi tehdä tuotteet, alkukeväästä markkinoida jälleenmyyjille ja kesällä laskuttaa. Tilaa tarvitset vain n. 100 m2. 

Runsaasti potentiaalia.

Lisätiedustelut: Vesa,  0400 538862


Kohde 8955

MYYDÄÄN PUUSEPÄNLIIKE     TARJOUSKAUPPA    (Luvia )

 

PSL Jussi LainejpgPSL Jussi Laine kuva 7jpg

Myydään perinteikkään Puusepänliikkeen liiketoiminta sekä toimitilat kaikkine laitteineen. Myyjällä on pitkä kokemus ikkunoiden ja ovien valmistamisesta sekä kaikista muista puusepän tuotteista tilausten mukaan.

Ostajaa avustetaan siirtymävaiheessa sovitusti, eli annetaan tiedoksi mahdolliset palveluiden ostajat, avataan toiminnan pyörittämiseen vaikuttavat oleelliset seikat, sekä annetaan opastus koneiden käyttöön perusteellisesti.

Toimitilat: Lämmintä tilaa n. 500 m2 sekä ulkorakennus + kuivaamo. Oma kiinteistö ja rakennukset. (Halli jossa työtilat, toimisto, taukotilat, suihku ja wc) Toimitilat sijaitsee loistavien tieyhteyksin varrella 8 tien vieressä. Helppo tuoda ja helppo viedä tuotteita.

Mahdollisuus jatkaa tilavissa ja toimivissa tiloissa puusepän töitä ammattimaisesti ja tilat sekä koneet saa ostaa nyt edullisesti.

Tähän hankkeeseen on mahdollisuus saada vielä tukea n. 20 000€.

Lisätietoja: Suomen Liiketoimintakaupat, Vesa Leppänen 0400 538 862

Katso kaikki myytävät kohteemme: www.liiketoimintakaupat.fi


Kohde 8950

MYYDÄÄN SEO HUOLTOASEMA JOSSA ON RAVINTOLA.

Sopii hyvin kimpalle, jossa on esim. 2 yrittäjää.

Neste Karjalohja kuvia 10jpg

Polttoaineiden myynti ei ole millään asemalla se varmin tulonlähde vaan kate tehdään kaikesta muusta. Siksi huoltoasemilla homma jatkuu ja jatkuu vuodesta toiseen.

Uudellamaalla Karjalohjalla sijaitseva SEO huoltoaseman sekä ravintolan liiketoiminta on myynnissä kiinteistöineen. Asemalla on 2 polttoainemittaria, 95 / D sekä 95 / 98 ja molemmissa on automaatti sekä kassalle maksu järjestelmä. Rakennus on rakennettu -63 mutta on uudistettu 2009 jolloin uusittiin koko katto, kaikki julkisivut uusittiin sekä osa sähköistyksistä ja viemäröinneistä. Lisäksi rakennettiin kokonaan uusi lisäosa n. 180 m2. Rakennuksen koko pinta-ala on nyt 515 m2.

Asemalta saa lounasta sekä tilauksesta ruokaa ja kahviosta itse tehtyjä tuoreita

munkkeja ym. Kahviossa on Veikkaus sekä Toto ja Alkon tilauspiste. Paikalliset tuntee asemapaikan nimellä Unkanbaari ja paikassa on mukava henki ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Asema on nyt myynnissä henkilökohtaisista syistä.

Tervetuloa jatkamaan pitkään toiminutta liiketoimintaa vakioasiakkaiden ja mökkiläisten kanssa.

Yritysvälittäjä Vesa Leppänen,  vesa.leppanen@wbl.fi , 0400538862  Suomen LiiketoimintakaupatKohde 8945

VALMIS ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TOIMITILA JA/TAI YRITYS (Satakunta)

PEKAN KALAPAJA KUVA 1jpgPEKAN KALAPAJA KUVA 3jpg

Yrityksen tulos tilikaudelta 2020 : 47 000€

Hallissa on nyt kannattavaa liiketoimintaa eli Kalan savustusta.

Elintarvikealasta kiinnostuneille, yrittäjäksi aikoville, yrittäjille, kokeille, catering yrityksille sekä elintarviketuotantoyrityksille sopiva elintarvikkeiden tuotanto,- ja jalostustila. Taajaman keskustan lähellä, loistavien yhteyksien ja 8-tien varrella  hyvällä paikalla elintarvikealalle sopiva tuotantotila jossa on myös myymälä. Rakennettu kalanjalostustilaksi.

Iso tontti jossa on tilaa kuljetusautoille sekä myymälän asiakkaille. Toimitilassa on 307m2 hyötytilaa. Tuotantotilasta on erotettu myös myymälä, varastohuoneita, kalan savustushuone, 2 kpl kylmähuoneita, 1 pakastinhuone, sekä sosiaalitilat.
Porin kauppahallissa on myyntitila jossa valmiina 4 kpl kylmiä myyntitiskejä. Tuotantotila on kunnan vuokratontilla
ja vuokra on erittäin edullinen. Voidaan myydä eri tavoin tai mahdollisesti jopa vuokrata toimitiloja uudelle yrittäjälle.
1.Osakekannan kauppa (koko yritys)
2.Liiketoiminnan kauppana (Liiketoiminta kokonaisuudessaan tai osa ja rakennus)
3.Tuotantotilana toimiva rakennus
4.Vuokrata tuotantotilat sekä myyntipaikka kauppahallissa
Elintarviketeollisuuden aloilla vaaditaan toimitiloilta enemmän ja siksi niitä on hyväksyttynä vähemmän tarjolla. Tässä tilassa voit harjoittaa esimerkiksi kalan käsittelyä, savustamista ja suoramyyntiä, liha-alan tuotantoa ja suoramyyntiä,  ruoan käsittelytoimintaa ym.

Uuden yrittäjän tuotteet ja linjaukset ratkaisevat tulevaisuuden liikevaihto-, ja tuottotasot. 


Ota yhteyttä ! vesa.leppanen@wbl.fi , 0400538862

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohde 8944

MYYDÄÄN KAHVILA/ LOUNASRAVINTOLA 
(2 tien varrella, Uusimaa)
Liiketoimintakauppana/ Osakekannen kaupassa vähennetään velat ostohetkellä jotka siirtyy ostajan vastuulle.


LOUKKU kuva 1jpgLOUKKU kuva 2jpg


Myydään samalla omistajalla pitkään toiminut kahvilan liiketoiminta valtatie 2 varrelta. Ravintolarakennus on oma. Rakennus on laadukkaasta Mammuttihirrestä paikalleen rakennettu ja lounasravintolassa on nykysäännösten mukainen loistotekniikka. Kahvilassa on ruoan valmistuskeittiö ja tarjolla on on lounasta, a´la carte aterioita sekä burger aterioita . Anniskeluoikeuksia ei ole vielä, mutta uusi omistaja voi hakea jos haluaa. Asiakkaiden tykkäämä ruokapaikka jonka aukioloaikoja voi muuttaa halutessaan.

Vastaavaa kilpailijaa ei lähistöllä ole.

Koska tilat ovat uudehkoja ja säännösten mukaisia remonttitarvetta ei ole, joten voi heti aloittaa vain työt. Myyjän alkuajan tuki on olemassa sovitusti. Siisti ja toimiva kokonaisuus huolletuilla laitteilla. Myydään rakennuksen lisäksi koko liiketoimintakokonaisuus.

Pyydä esite: info@wbl.fi  tai soita Vesa Leppänen 0400 538862 

vesa.leppanen@wbl.fi

------------------------------------------------------------------------------------------------------