WBL-Consulting

Tarjouskauppa

Kohde 8955

MYYDÄÄN PUUSEPÄNLIIKE TARJOUSKAUPALLA (Luvia )

OSOITA KIINNOSTUKSESI TÄTÄ TOIMIALAA  KOHTAAN KESKUSTELEMALLA VÄLITTÄJÄN KANSSA TARJOUKSEN
JÄTTÄMISESTÄ TARKEMMAN TUTUSTUMISEN JÄLKEEN.
SOITTAA KANNATTAA HETI !!  (0400 538862,  Vesa)

PSL Jussi LainejpgPSL Jussi Laine kuva 7jpg


Myydään perinteikkään Puusepänliikkeen liiketoiminta sekä toimitilat kaikkine laitteineen. Myyjällä on pitkä kokemus ikkunoiden ja ovien valmistamisesta sekä kaikista muista puusepän tuotteista tilausten mukaan.

Ostajaa avustetaan siirtymävaiheessa sovitusti, eli annetaan tiedoksi mahdolliset ostajat, avataan toiminnan pyörittämiseen vaikuttavat oleelliset seikat, sekä annetaan opastus koneiden käyttöön perusteellisesti.

Toimitilat: Lämmintä tilaa n. 500 m2 sekä ulkorakennus + kuivaamo. Oma kiinteistö ja rakennukset. (Halli jossa työtilat, toimisto, taukotilat, suihku ja wc) Toimitilat sijaitsee loistavien tieyhteyksin varrella 8 tien vieressä. Helppo tuoda ja helppo viedä tuotteita.

Mahdollisuus jatkaa tilavissa ja toimivissa tiloissa puusepän töitä ammattimaisesti ja tilat sekä koneet saa ostaa nyt edullisesti.

Tähän hankkeeseen on mahdollisuus saada vielä tukea n. 20 000€.

Tarkemmat tiedot välittäjältä: Vesa Leppänen

vesa.leppanen@wbl.fi   +358 400 538 862

www.liiketoimintakaupat.fi
Kohde 8971

MYYDÄÄN KAHVILA (PARAINEN)

Hintapyynti 58 000€. / Tee tarjous !!

Kirjalan Kahvitupa kuva 1jpg


OSOITA KIINNOSTUKSESI TÄTÄ TOIMIALAA KOHTAAN KESKUSTELEMALLA VÄLITTÄJÄN KANSSA TARJOUKSEN
JÄTTÄMISESTÄ TARKEMMAN TUTUSTUMISEN JÄLKEEN.
SOITTAA KANNATTAA HETI !! (0400 538862, Vesa)

Myydään vuodesta 1987 asti toiminut lounaskahvila, Paraisilla vilkkaan saaristotien varrella.
Kirjalan kahvitupa sijaitsee levähdysalueella. Oma asiakaspaikoitus, jossa on hyvä pysäköintimahdollisuus sekä raskaan kaluston ajoneuvoille että henkilöautoille. Lounaskahvilaan kuuluu hirsinen rakennus n.49 neliötä + katettu ulkoterassi 35 neliötä sekä oma 1000 neliön tontti. Lounaskahvila myydään irtaimistoineen ja koneineen liiketoimintakaupalla.

Kahvilassa on myyty kahvia, kahvileipiä, kotilounasta, grilliruokaa, sekä kesätorilta vihanneksia ja myös savukalaa. Kirjalan kahvituvan liiketoiminta on kannattavaa ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Paras sesonki on kesäisin ja sesonkiaikana on palkattu 1-2
kesäapulaista. Lounaskahvilassa on erinomaiset kehittämismahdollisuudet ja se voi muuntautua juuri sinun unelmiesi yritykseksi.
Lounaskahvila myydään omistajan sairauden vuoksi. Hintapyynti on 58 000€. Voit tutustumisen jälkeen tehdä myös oman tarjouksesi ja katsotaan miten edetään.
Liiketoimintaa myydään kokonaisuutena joten vuokraaminen ei ole mahdollista.
Yhteydenotot välittäjälle sähköpostilla: vesa.leppanen@wbl.fi, Suomen Liiketoimintakaupat