Kohde 8984

MYYDÄÄN KAHVILA  Hintapyynti / tarjous

Cafe Buusti, Siilinjärvi keskusta

Cafe Buusti 2 kuvajpg


Cafe Buusti kahvilan kuvajpg

Kannattavuuslaskelma rahoituksen hakemista varten on valmiina ja sen järkevyyden voit tarkistaa Uusyrityskeskuksessa Kuopiossa.

Myydään n. 3 vuotta sitten 2018 avattu kahvila vuokratilassa Torin vierestä. Kahvilasta saat erikoiskahvit, kahvileivät suolaiset ja makeat, salaattibaarin tuotteet, keittolounasta, leipomon leipiä, ja kaakkuja tilauksesta sekä paloina paikan päällä. Tuotteet saat toki itse päättää. Asiakkaina yksityiset sekä Siilinjärven kunta ym.  Toiminut kahvilana eikä ole valmiina ruoanvalmistuskeittiötä mutta sellainen on ehkä mahdollista tehdä koska ulkona on paloeristetty poistoputki valmiina.
Asiakaspaikkoja on sisällä 24 ja ulkona terassilla 12. Anniskeluoikeuksia ei ole haettu. Koeponnistettu paikka ja saat ostaa kahvilan noin puoleen hintaan aloituskustannuksiin nähden eli varmin tapa aloittaa kahvilatoiminta uutena yrittäjänä. Uutta ja tuoretta etsivälle nykyaikainen kahvila. Joulukuussa olisi jo heti hyvä myynti odotettavissa.

Tiedustelut ja kaikki yhteydenotot : Vesa Leppänen 0400538862 / liiketoimintakaupat.fi

vesa.leppanen@wbl.fi

Lähetä yhteydenottopyyntö nimelläsi ja jätäthän puhelinnumerosi.

Kahvilan verkkosivut : www.cafebuusti.fi

Kohde 8955

MYYDÄÄN PUUSEPÄNLIIKE TARJOUSKAUPALLA (Luvia )

OSOITA KIINNOSTUKSESI TÄTÄ TOIMIALAA  KOHTAAN KESKUSTELEMALLA VÄLITTÄJÄN KANSSA TARJOUKSEN
JÄTTÄMISESTÄ TARKEMMAN TUTUSTUMISEN JÄLKEEN.
SOITTAA KANNATTAA HETI !!  (0400 538862,  Vesa)

PSL Jussi LainejpgPSL Jussi Laine kuva 7jpg


Myydään perinteikkään Puusepänliikkeen liiketoiminta sekä toimitilat kaikkine laitteineen. Myyjällä on pitkä kokemus ikkunoiden ja ovien valmistamisesta sekä kaikista muista puusepän tuotteista tilausten mukaan.

Ostajaa avustetaan siirtymävaiheessa sovitusti, eli annetaan tiedoksi mahdolliset ostajat, avataan toiminnan pyörittämiseen vaikuttavat oleelliset seikat, sekä annetaan opastus koneiden käyttöön perusteellisesti.

Toimitilat: Lämmintä tilaa n. 500 m2 sekä ulkorakennus + kuivaamo. Oma kiinteistö ja rakennukset. (Halli jossa työtilat, toimisto, taukotilat, suihku ja wc) Toimitilat sijaitsee loistavien tieyhteyksin varrella 8 tien vieressä. Helppo tuoda ja helppo viedä tuotteita.

Mahdollisuus jatkaa tilavissa ja toimivissa tiloissa puusepän töitä ammattimaisesti ja tilat sekä koneet saa ostaa nyt edullisesti.

Tähän hankkeeseen on mahdollisuus saada vielä tukea n. 20 000€.

Tarkemmat tiedot välittäjältä: Vesa Leppänen

vesa.leppanen@wbl.fi   +358 400 538 862

www.liiketoimintakaupat.fi