Logo 3 liiketoimintakaupat-2_JPEG Yritysmarketfijpg

MYYTÄVÄT KOHTEET

Kohde 8984

MYYDÄÄN KAHVILA  Hinta / Tee nopea tarjous

Cafe Buusti, Siilinjärvi keskusta


Cafe Buusti 2 kuvajpgCafe Buusti TerassijpgCafe Buusti kahvilan kuvajpgCafe Buustin edustajpg

Hinta / Tee nopea tarjous. Liikevaihtotaso normaalina vuotena 2019, 154 000€

Soittele välittäjälle heti kun kiinnostaa, ja näyttö onnistuu. Saat jättää rohkeasti oman tarjouksesi. Rahoituksen haussa neuvotaan myös. Myös toiminnan muuttaminen ruoan valmistukseen ehkä pienillä muutoksilla toteutettavissa.

Myydään n. 3 vuotta sitten 2018 avattu kahvila vuokratilassa Torin vierestä. Kahvilasta saat erikoiskahvit, kahvileivät suolaiset ja makeat, salaattibaarin tuotteet, keittolounasta, leipomon leipiä, ja kaakkuja tilauksesta sekä paloina paikan päällä. Tuotteet saat toki itse päättää. Asiakkaina yksityiset sekä Siilinjärven kunta ym.  Toiminut kahvilana eikä ole valmiina ruoanvalmistuskeittiötä mutta sellainen on ehkä mahdollista tehdä koska ulkona on paloeristetty poistoputki valmiina.

Asiakaspaikkoja on sisällä 24 ja ulkona terassilla 12. Anniskeluoikeuksia ei ole haettu. Koeponnistettu paikka ja saat ostaa kahvilan noin puoleen hintaan aloituskustannuksiin nähden eli varmin tapa aloittaa kahvilatoiminta uutena yrittäjänä. Uutta ja tuoretta etsivälle nykyaikainen kahvila. Joulukuussa olisi jo heti hyvä myynti odotettavissa.

Tiedustelut ja kaikki yhteydenotot : Vesa Leppänen 0400538862 / liiketoimintakaupat.fi

vesa.leppanen@wbl.fi

Lähetä yhteydenottopyyntö nimelläsi ja jätäthän puhelinnumerosi.

Kahvilan verkkosivut : www.cafebuusti.fiKohde 8983

MYYDÄÄN MAISEMAHOTELLI

108797_83fdf26d2cb863f1_662X475_1jpgHotelli pihkuri Huonekuva 3jpg


Hotelli pihkuri RavintolajpgHotelli pihkuri Rantamaisemaajpg


108797_b36ad4d9663d64a3_662X475_1jpg108797_0e52bfc85836da8f_662X475_1jpg


Myydään liiketoimintakaupalla rakennukset, liiketoiminta sekä pitkäaikainen vuokraoikeus tonttiin. Valmiiksi hyvä varauskanta. Perinteikäs Hotelli Pohjoisessa Keski-Suomessa rakennuksineen. Vuodepaikkoja n. 70, huoneita 24, rantasaunat, anniskelupaikkoja ravintolasali 150 paikkaa, kokoustila 65 paikkaa, yläterassi 40 paikkaa, rantaterassi 120 paikkaa. Monien mahdollisuuksien rakennus. Hotellihuoneet siistikuntoisia, kussakin on oma suihku ja wc. Myös minikeittiön rakentaminen on mahdollista helposti. Tilat kahdessa kerroksessa, esteetön kulku molempiin kerroksiin. Toimiva valmistuskeittiö ravintolassa ja viihtyisä ravintolatila esiintymislavoineen. Myös ulkona lava esiintyjille. Rakennusoikeutta on jäljellä noin 3000 neliötä. Voi rakentaa esimerkiksi asuntovaunupaikkoja. Henkilökuntaa liiketoimintakaupassa siirtyy mahdollisesti 4 henkeä. Kaksi eri arviolausuntoa rakennuksista teetetty 2 vuotta sitten. Myydään yrittäjän oman elämäntilanteen ja asuinpaikan vaihdoksen vuoksi. Kotimaan matkailu toimii nyt hyvin ja kesä oli kiireinen. Hotelli on avoinna koko vuoden. Mahtava paikka kehittää toimintaa juuri sellaiseksi kuin itse haluaa. Mahdollisuus lisätä palveluita tai kiinteistön kokoa. Rakennukset ja liiketoiminta myydään velattomina.

 • Viitasaari,Keski-Suomi
 • Toimiala
  Hotelli
 • Liikevaihtoluokka
  €500,001 - €600,000
 • Henkilöstön määrä
  4 - 5
 • Verkkosivu
  www.pihkuri.fi
 • Ravintolarakennus, 3 hotellirakennusta, saunarakennus
 • Hintapyynti koko liiketoimintakaupasta selviää ottamalla yhteyttä välittäjään. Suomen Liiketoimintakaupat, vesa.leppanen@wbl.fi , 0400538862


Kohde 8982

MYYDÄÄN HOTELLI JA RAVINTOLAKOKONAISUUS (Huittisten Seurahuone)

Myydään kiinteistökauppana  /  Tee tarjous

108940_243ec9b384ea179c_662X475_1jpg
Huittisten Seurahuone Baaritiski psalissajpgHuittisten Seurahuone Psali katutasojpg

Huittisten Seurahuone LounasravintolajpgHuittisten Seurahuone Pub katutasossa 2 kuvajpg

Huittisten Seurahuone hotellihuonejpgHuittisten Seurahuone ykerho tanssilattiajpg

Tiedätkö tai muistatko monena vuotena järjestetyt  SAPARO Festarit. Hauskaa on pidetty.

Kaikki vanhemmat Satakuntalaiset tietää Huittisten Seurahuoneen ja muistaa ne tapahtumat joissa ovat esiintyneet Suomen ykkösartistit, Popeda ym. On ruokaravintolapuolta, on pubia, iso sali esiintymislavoineen ja alhaalla yökerho. Yläkerrassa hotellihuoneita 8 kpl joissa on oma wc/suihku + 2 kabinettia + hotellivieraiden saunatila.

Nämä kaikki voisivat olla taas saman katon alla, miltä kuullostaa:

-Lounasravintola (päivisin)

-Pub / biljardisali (iltaisin)

-Bändi-illat / Tanssit (viikonloppuisin) /Yökerho

-Hotellihuoneet / itsenäiset kulkuoikeudet tunnuksilla.

Koska iso sali on suljettavissa erikseen niin, esiintymislavalle voisi löytyä käyttöä myös määräaikaisilla vuokrasopimuksilla esim. Teatteriharjoituksiin, bändiharjoituksiin, tanssiharjoituksiin, esiintymisharjoituksiin ym. Ravintolayrittäjä voi sopia Stand Up esiintyjien kanssa näytöksistä lipputuloja keräten ja salista löytyy riittävä määrä tuoleja katsojille myös tallaiseen toimintaan. 

Pikkujoulut lähestyvät ja nyt olisi aika laittaa ravintolatoiminta käyntiin. Omalla tontilla on tilaa järjestää October-festejä, Joulutoreja ja muita erikoistapahtumia.

Asiakaspaikkoja kun löytyy noin 1000 kpl, joten pienessä ajassa viikonloppuna tehdään iso myynti ja arkena pyöritetään taas normaalia arkimyyntiä.

Toimitilat ovat olleet useamman vuoden vuokrattuina eri vuosina, eri yrittäjille, mutta tällä hetkellä tilat ovat vapaana uuden yrittäjän tiloiksi ja toimintaan. Kiinteistön omistajan tilat ovat nyt vain myytävänä eikä vuokrauksia oteta huomioon. Tilat sopisi myös usealle yrittäjälle eri toimintoihin.

Myydään monikäyttöinen kiinteistö Huittisten kaupungin paraatipaikalla, torin laidalla. Tule jatkamaan Huittisten Seurahuoneen ravintolapalveluja Satakunnassa erinomaisesti tunnetuissa tiloissa tai aloita kiinteistössä kokonaan uudenlainen liiketoiminta.

Liikepaikalla on ollut ravintola- ja majoitustoimintaa vuodesta 1929 alkaen. Nykyisen, vuonna 1963 rakennettu ja vuonna 1972 laajennettu kiinteistö. Viimeisimmät laajennus- ja laajemmat perusparannustyöt kiinteistöön on tehty 1990-luvulla, jolloin myös maanalaiset tilat on muutettu liikekäyttöön. Lisäksi sauna on peruskorjattu vuonna 2007. Tontti on kooltaan 2473 m2 ja pysäköintitilaa on rakennuksen molemmin puolin. Lämmitysmuotona on kaukolämpö. Osin on uusittu tarpeen mukaan pattereita.

Yrittäjän halutessa tilojen koko ja yhtenäisyys takaa asiakkaiden vapaan liikkuvuuden kahden kerroksen välillä. Merkittävän iso asiakaspaikkaluku on talon vahvuus ja tuottavin ominaisuus.

Hotellihuoneet 8 kpl, oma sisäänkäynti, omilla tunnuksilla. Tilat voidaan muuttaa myös uuteen käyttötarkoitukseen, koska rakennuksessa ei ole kantavia sisäseiniä.

Hintapyynti koko kiinteistöstä selviää ottamalla yhteyttä välittäjään.

Suomen Liiketoimintakaupat, www.liiketoimintakaupat.fi   vesa.leppanen@wbl.fi , 0400538862

Tutustu asiaan ja ryhdy selvittelemään tarjouksen mahdollisuutta.

Kohde 8980

MYYDÄÄN KESKIKOKOINEN AUTOKORJAAMO ( 6 Nosturia), Uusikaupunki

Useita vuosikymmeniä Vakka-Suomen alueella Uudessakaupungissa toiminut autokorjaamo etsii yritystoiminnan jatkajaa yrittäjän eläköityessä. Korjaamon palveluihin kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen huolto-, korjaus- ja varaosapalvelut.

Korjaamo sijaitsee erinomaisella paikalla, vilkkaasti liikennöidyn kauppa-/palvelukeskittymän vieressä. Korjaamo toimii noin 700 m2 omassa hallissa, omalla 5000 m2 tontilla. Tontilla on kaukolämpö ja kuitukaapeli.

Korjaamohallissa on kuusi autonostinta, koneet, kalusto ja huomattava valikoima erikoistyökaluja valmiina toiminnan heti jatkamista varten. Korjaamolla on myös kaksi testausohjelmaa. Kauppaan sisältyy myös liiketoiminnassa tarvittavaa varastoa.

Korjaamossa työskentelee yrittäjän lisäksi kolme työntekijää, joiden toivotaan siirtyvän neuvotteluiden myötä uuden yrittäjän palvelukseen. Työntekijät ovat ammattilaisia, joilla on mittava kokemus nykyisestä liiketoiminnasta ja asiakaskunnasta.

Korjaamolla on paljon vakiintuneita asiakassuhteita. Asiakaskunta muodostuu sekä yksityisasiakkaista että merkittävästä määrästä yritysasiakkaita.

Tartu nyt tähän tilaisuuteen ja ota yhteyttä neuvottelujen käynnistämiseksi.

Pyydämme ensiyhteydenotot oheisella yhteydenottolomakkeella.

Yhteydenotot onnistuu myös ottamalla yhteyttä yritysvälitykseen:

Suomen Liiketoimintakaupat, www.liiketoimintakaupat.fi   vesa.leppanen@wbl.fi

Ilmoitathan yhteydenotossasi koko nimesi sekä puhelinnumerosi ja sähköpostisi.

Salassapitosopimuksella saat tarkemmat tiedot kuten taloustiedot.

Jos olet ammattilainen ja kiinnostunut alasta niin soittele ja neuvotellaan !

Kohde 8978

MYYDÄÄN SÄHKÖTARVIKELIIKE 

Hintapyynti  / Tee tarjous

ecu-maisemakuvajpgEcu-Shk kuva 4jpglogo-ecusahkojpg

TUOTTAVA SÄHKÖTARVIKELIIKE

Liikevaihto n. 350 000€.

Liikevaihto on nyt nousussa.

Yritys toimii Kirkkonummella palvellen huoltoyhtiöitä/yrityksiä Uudenmaan alueella kuin myös pienrakentajia 200 m2 vuokrakiinteistöstä. Erittäin laaja ja aktiivinen asiakasrekisteri.

Yrityksellä on erinomaiset hankintasopimukset tukkurien ja maahantuojien kanssa. Nopeasti kiertävä tarvikevarasto, jossa ei hyllynlämmittäjiä.

Erinomaiset teräsmyyntihyllyt n. 230 m kaksipuoliset. ECOM ohjelmisto ollut käytössä n. 20 vuotta. Toimintaa yhteistyössä paikallisten urakoitsijoiden kanssa.

Sopii sähköalaa osaavalle tai vaikka raskaista asennushommista vetäytyvälle tekijälle.

Kannattavaa liiketoimintaa. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen työntekijään joka tuntee asiakaskunnan sekä osaa hommat. Myyjän tuki siirtovaiheen yli.

Tarkemmat taloustiedot ym. salassapitosopimuksella.
Voit pyytää välittäjältä salassapitosopimuksen.
Lisätiedustelut: Suomen Liiketoimintakaupat, Vesa Leppänen 0400538862, vesa.leppanen@wbl.fi

www.liiketoimintakaupat.fi

Kohde 8977

MYYDÄÄN KUUSAMON KUKKA JA HAUTAUSTOIMISTO

Kukka ja Hautaus HeikkiljpgKuusamon Kukka ja Hautaus Siskuvat 5jpg

Liiketoiminta ja tulos kasvoi n. 45% jo viime tilikaudella, lv yli 300 000€. Tulevaisuuden ala myynnissä. 

Hauturiksi ei synnytä, eikä siihen ole liiemmin koulutustakaan, mutta työhön opastetaan ja työ opettaa. Sopii siis kaikille alaa vaihtaville jotka mieltää oman tahtotilan riittävän. Kyseessä on harvoja ns. varmoja liiketoimintoja.

Myydään koko liiketoiminta, sekä liikehuoneiston ja autotallien osakkeet.

Liiketoimintakaupan kalustoon kuuluu 2 kpl hautausautoja. Isot ja toimivat tilat sekä kalusteet. Siirtyvää henkilökuntaa ei välttämättä siirry, mutta tarvittaessa 1 henkilö on tiedossa joka osaa hyvin kukkasidonnan.

Soveltuu esim. ammatinvaihtoa harkitseville hoitohenkilöille.

Tarkemmat taloustiedot ym. salassapitosopimuksella.
Voit pyytää välittäjältä salassapitosopimuksen.
Lisätiedustelut: Suomen Liiketoimintakaupat, Vesa Leppänen 0400538862, vesa.leppanen@wbl.fi

www.liiketoimintakaupat.fiKohde 8976
MYYDÄÄN HUOLTOASEMA 
(Hintapyynti 280 000€/ neuvottelu + vaihto-om.)
NESTE RAUTALAMPI


Neste Rautalampi kuva1jpg


MYYDÄÄN NESTE RAUTALAMPI

Yrityksen tulos tilikaudelta 3/2020- 3/2021 verojen jälkeen: 59 500€

Myydään liiketoimintakauppana tai osakekannan kauppana Neste Rautalampi.

Kiinteistössä on neliöitä n. 3500m2

Lisäksi kaupan mukana toinen  kiinteistö 580 m2 jossa on huonokuntoisempi asunto.
Huoltamoakennuksessa on kahvila, myymälä, korjaamohalli, sekä autonpesuautomaatti.

Rakennukset sekä tontti ovat osakeyhtiön omia. Mittarikenttä ja säiliöt ovat nykysäädösten mukaisia,
tarkistettuja ja myös omia.
Toimiva ja tuottava kokonaisuus.
Tarkemmat taloustiedot ym. salassapitosopimuksella.
Voit pyytää välittäjältä salassapitosopimuksen.
Lisätiedustelut: Suomen Liiketoimintakaupat, Vesa Leppänen 0400538862, vesa.leppanen@wbl.fi

www.liiketoimintakaupat.fi

Kohde 8973

MYYDÄÄN KONEPAJA  (Etelä-Pohjanmaa)

Loumetal kuva 2jpgLoumetal kuva 4jpgLoumetal kuva 5jpg

Yrityksen tulos verojen jälkeen tilikaudelta 2020: 51 000€
Tilauskantaa vuodelle 2022 on jo n. 0,5 - 1 milj. euroa.
Vuonna 1995 perustettu, Kauhajoella toimiva Loumetal Oy myy, valmistaa ja asentaa materiaalinkäsittelyjärjestelmiä ja laitteita suoraan loppuasiakkaille. Yhtiöllä on lisäksi sarjatuotteita liittyen varastointiin. Yhtiön osakekannalle tai liiketoiminnalle liiketoimintakauppana        etsitään ostajaa yrittäjän eläkkeelle jäännin vuoksi. Yhtiö on velaton ja pitkäaikaisina asiakkaina on etenkin suuryrityksiä.
Tilauskanta on hyvä. Projektit sisältävät yleensä kaikentyyppisiä kuljettimia ja usein myös niihin liittyviä erikoislaitteita. Siirtyviä työntekijöitä on käytettävissä. Yrityksellä on oma konepaja/toimitilat Panulan teollisuusalueella.

Välittäjä: Suomen Liiketoimintakaupat, www.liiketoimintakaupat.fi
Vesa Leppänen / 0400538862


Kohde 8972

MYYDÄÄN HUONEKALULIIKE / HUONEKALULIIKKEET
Pieksämäki liiketoiminta + varasto,  150 000€

Varkaus liiketoiminta + varasto,  100 000€

RH-Huonekalu 9 Kuvajpg Pieksmki ulkokuvajpgRH-Huonekalu 6 Kuvajpg

Kauppa se on mikä kannattaa !! 

Tunnetko olosi kauppiaaksi ja haluaisitko tarjota vielä enemmän palveluita.
Voisitko osallistua myös sisustussuunnitteluun ja toteuttaa ideat, tai voisiko
työpanoksesi kenties sisältää myynnin lisäksi myös osaksi kokoamista, kuljetuksen perille asti
olohuoneeseen tai sinulla on ideoita muuhun loppuun asti vietyyn palveluun.


Tai olet autoilija tavaraliikenteessä ja voisit yhdistää toiminnan joka liippaa myös kuljetustoimintaa enenevässä määrin. Myynnissä on mukava kaupanala jossa ei ole ainaista uusasiakashankintaa puhelimella vaan asiakkaat tulevat myös automaattisesti koska ostohalu tulee asiakkaan tarpeista. Ala johon koronakaan ei ole vaikuttanut
kuin positiivisesti.


Myynnissä on samalla omistajalla toimivat Stemma huonekaluliikkeet

kahdella paikkakunnalla, Pieksämäellä n. 1600 m2 sekä Varkaudessa n. 1000m2.

Liikevaihto noin 1 miljoona euroa.
Toiminta on ollut todella pitkäaikaista ja kannattavaa molemmilla
paikkakunnilla. Ensisijaisesti myydään Pieksämäen toimipisteen
varasto ja liiketoiminta. Molemmat toimipaikat halutaan myydä mielellään
samalle ostajalle samalla kaupalla. Molempiin toimipisteisiin pääsee jatkamaan
vuokralaisena joten kiinteistön ostotarvetta ei ole.
Liiketoiminnan hintapyynti/toimipiste perustuu kokonaan varaston käypään
arvoon.

https://www.stemma.fi/myymalat/pieksamaki/

https://www.stemma.fi/myymalat/varkaus/

Toiminta olisi esimerkiksi yrittäjäpariskunnalle hyvin tuottavaa. 
Tulosta voi kasvattaa  ottamalla kuljetukset itse hoidettavaksi ja nykyaikaisilla markkinointimenetelmillä.
Nykyisellä yrittäjällä kuljetukset on ulkoistettu.
Tarkemmat tiedot talousluvuista saa kun salassapitosopimus on tehty.
Sen saat välittäjältä.

Välittäjä: Suomen Liiketoimintakaupat, www.liiketoimintakaupat.fi
Vesa Leppänen / 0400538862HUOLTOASEMA
NESTE  POSIO

Kohde 8969


POSIO KUVA 1jpgNeste Posio kuva 10jpg

Yrityksen tulos verojen jälkeen tilikaudelta 2020: 70 000€

Myytävänä on Neste Posion huoltoasema ja kotipizza järven rannalla Posiolla. Upea näköalapaikka jossa on myös oma laituri. Kiinteistössä on neliöitä 5520 ja rakennuksessa yhteensä n. 590, ja sisältää n. 200 neliön korjaamohallin. Yläkerrassa on n. 70 neliön asunto ja loput rakennuksesta on kahvilan käytössä. Asiakaspaikkoja on 55. Rakennusoikeutta jäljellä runsaasti.

Rakennus sekä tontti ovat osakeyhtiön omia. Mittarikenttä ja säiliöt ovat nykysäädösten mukaisia, tarkistettuja ja myös omia. Rakennuksen tekniikkaa on paranneltu huomattavasti ja suurempi osa rakennuksesta on saanut kuorekseen hienon peltikaton.

Autoilijoiden lisäksi asema on suosittu kelkkailijoiden ruoka/tankkauspaikka. Huomaa tontin sijainti joka on unelmapaikalla ja soveltuu myös asumiseen. Asuntotilaa on yläkerrassa ja vintti täysin rakentamatta.

Aseman korjaamohallista on puolet vuokrattu kuljetusyritykselle ja toinen puolikas on omassa  käytössä.  Lisäksi on Neste Truck alue vuokrattu Nesteelle.

Toimiva ja erittäin tuottava kokonaisuus. Katso Neste Posion esittelyvideo linkistä:

https://youtu.be/7xMZN8_ZiKQ

Myydään liiketoimintakauppana tai osakekannan kauppana.

Soita välittäjälle:  0400 538862  Vesa Leppänen, Suomen liiketoimintakaupatKohde 8960

ELINTARVIKEALAN YRITYS

UPEAT TOIMITILAT.

Valmiiksi tinkattu ja rahoituksen sapluuna on suunniteltu. Vain alasta nauttiva tekijä/yrittäjä  puuttuu. Voit myydä myymälän kautta loistavia tuotteitasi  sekä  myös markkinatoreilla myymäläautossa joissa  on aina tehty hyvä tili. Sopisi hyvin yrittäjäpariskunnalle tai vaikka kimpalle.

Savustettuja lihatuotteita,  itse tehtyjä makkaroita, kalaa. Ja miksei jatkossa vaikka, panimotuotteita,  eineksiä, marjoja, leipomotuotteita, juustoja, patonkeja ym.

Pertumaan Toivoset Oy Kuva 2jpgPertumaan Toivoset Oy Kuva 8jpg

Myynnissä  lihansavustamon liiketoiminta kasvupotentiaalin omaavassa ympäristössä Kuortin Abc-liikenneaseman kupeessa. Täysin käyttövalmiit, uudehkot, siistit ja elintarvikealan normit täyttävät tilat ja laitteet, jotka soveltuvat monenlaiseen toimintaan (lämmin/kylmä savustamo, kalatuotteiden valmistus, leipomo, ravintolatoiminta, panimo ym.). Oma tontti. Mahdollisuus ostaa maata jossa 600 neliön lisärakentamisoikeus. Vieressä sijaitsevan Abc-liikenneaseman syöttö suoraan yrityksen kulmalle, jossa käviämäärä yli 3 milj.asiakasta /v. Yrittäjäpariskunta siirtymässä eläkkeelle, mutta on valmis luovuttamaan kaiken tietopääoman ja reseptiikan uuden yrittäjän niin halutessa. Yrittäjät ovat tulleet valituksi vuoden 2017 Yrittäjäksi eli kaikki edellytyksen toimia jatkossa luulisi olevan myös nuoremmilla. 

Lisätiedustelut: Vesa,  0400 538862


Kohde 8959

METALLIYRITYKSEN LIIKETOIMINTA

Myydään liiketoimintakauppana Metalliyrityksen omat tuotteet 4 kpl sekä niihin liittyvät työkalut sekä suurin osa laitteista. Myös puolivalmista varastoa siirtyy kaupan mukana. Tuotteiden valmistukseen annetaan koulutus ja taustatuki. Myynnin koeponnistus on tehty eikä reklamaatioita olet juurikaan tullut. Potentiaali on täysin selvittämättä koska jälleenmyyjiä ei ole kontaktoitu. Tarve on aiheuttanut tuotteiden suunnittelun ja valmistuksen ja oma-aloitteiset tiedustelijat ovat myös tuotteensa saaneet edullisesti tarpeeseensa. Kyseessä on kausituotteet (kesä) jolloin talvella voi tehdä tuotteet, alkukeväästä markkinoida jälleenmyyjille ja kesällä laskuttaa. Tilaa tarvitset vain n. 100 m2. 

Hinta varastoineen : 70 000€

Lisätiedustelut: Vesa,  0400 538862


Kohde 8955

MYYDÄÄN PUUSEPÄNLIIKE     TARJOUSKAUPPA    (Luvia )

 

PSL Jussi LainejpgPSL Jussi Laine kuva 7jpg

Myydään perinteikkään Puusepänliikkeen liiketoiminta sekä toimitilat kaikkine laitteineen. Myyjällä on pitkä kokemus ikkunoiden ja ovien valmistamisesta sekä kaikista muista puusepän tuotteista tilausten mukaan.

Ostajaa avustetaan siirtymävaiheessa sovitusti, eli annetaan tiedoksi mahdolliset palveluiden ostajat, avataan toiminnan pyörittämiseen vaikuttavat oleelliset seikat, sekä annetaan opastus koneiden käyttöön perusteellisesti.

Toimitilat: Lämmintä tilaa n. 500 m2 sekä ulkorakennus + kuivaamo. Oma kiinteistö ja rakennukset. (Halli jossa työtilat, toimisto, taukotilat, suihku ja wc) Toimitilat sijaitsee loistavien tieyhteyksin varrella 8 tien vieressä. Helppo tuoda ja helppo viedä tuotteita.

Mahdollisuus jatkaa tilavissa ja toimivissa tiloissa puusepän töitä ammattimaisesti ja tilat sekä koneet saa ostaa nyt edullisesti.

Tähän hankkeeseen on mahdollisuus saada vielä tukea n. 20 000€.

Lisätietoja: Suomen Liiketoimintakaupat, Vesa Leppänen 0400 538 862

Katso kaikki myytävät kohteemme: www.liiketoimintakaupat.fi


Kohde 8950

MYYDÄÄN SEO HUOLTOASEMA JOSSA ON RAVINTOLA.

Sopii hyvin kimpalle, jossa on esim. 2 yrittäjää ja kiinteistösijoittaja vuokraisäntänä.

Neste Karjalohja kuvia 10jpg

Huoltoasema nimi tulee siitä että siellä huolletaan ihmisiä. Polttoaineiden myynti ei ole millään asemalla se varmin tulonlähde vaan kate tehdään kaikesta muusta. Siksi huoltoasemilla homma jatkuu ja jatkuu vuodesta toiseen.

Uudellamaalla Karjalohjalla sijaitseva SEO huoltoaseman sekä ravintolan liiketoiminta on myynnissä kiinteistöineen. Asemalla on 2 polttoainemittaria, 95 / D sekä 95 / 98 ja molemmissa on automaatti sekä kassalle maksu järjestelmä. Rakennus on rakennettu -63 mutta on uudistettu 2009 jolloin uusittiin koko katto, kaikki julkisivut uusittiin sekä osa sähköistyksistä ja viemäröinneistä. Lisäksi rakennettiin kokonaan uusi lisäosa n. 180 m2. Rakennuksen koko pinta-ala on nyt 515 m2.

Asemalta saa lounasta sekä tilauksesta ruokaa ja kahviosta itse tehtyjä tuoreita

munkkeja ym. Kahviossa on Veikkaus sekä Toto ja Alkon tilauspiste. Paikalliset tuntee asemapaikan nimellä Unkanbaari ja paikassa on mukava henki ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Asema on nyt myynnissä henkilökohtaisista syistä.

Tervetuloa jatkamaan pitkään toiminutta liiketoimintaa vakioasiakkaiden ja mökkiläisten kanssa.

Yritysvälittäjä Vesa Leppänen, Suomen Liiketoimintakaupat ,  info@wbl.fiKohde 8945

VALMIS ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TOIMITILA JA/TAI YRITYS (Satakunta)

PEKAN KALAPAJA KUVA 1jpgPEKAN KALAPAJA KUVA 3jpg

Yrityksen tulos tilikaudelta 2020 : 47 000€

Hallissa on nyt kannattavaa liiketoimintaa eli Kalan savustusta.

Elintarvikealasta kiinnostuneille, yrittäjäksi aikoville, yrittäjille, kokeille, catering yrityksille sekä elintarviketuotantoyrityksille sopiva elintarvikkeiden tuotanto,- ja jalostustila sekä toimintaa tukeva valmis
myyntipaikka Porin kauppahallisssa on myynnissä. Taajaman keskustan lähellä, loistavien yhteyksien ja 8-tien varrella sekä näkyvällä ja hyvällä paikalla elintarvikealalle sopiva tuotantotila jossa on myös myymälä (ja lisäksi kauppahallin kauppapaikka). Toimitila on parhaillaankin liiketoimintakäytössä ja rakennettu 12 vuotta sitten kalanjalostustilaksi mutta tilat soveltuisi erinomaisesti myös muuhunkin elintarviketeolliseen käyttöön sellaisenaan.

Iso tontti jossa on tilaakuljetusautoille sekä myymälän asiakkaille. Toimitilassa on 307m2 hyötytilaa. Tuotantotilasta on erotettu myös myymälä, varastohuoneita, kalan savustushuone, 2 kpl kylmähuoneita, 1 pakastinhuone, sekä sosiaalitilat.
Porin kauppahallissa on myyntitila jossa valmiina 4 kpl kylmiä myyntitiskejä. Tuotantotila on kunnan vuokratontilla
ja vuokra on erittäin edullinen. Voidaan myydä eri tavoin tai mahdollisesti jopa vuokrata toimitiloja uudelle yrittäjälle.
1.Osakekannan kauppa (koko yritys)
2.Liiketoiminnan kauppana (Liiketoiminta kokonaisuudessaan tai osa ja rakennus)
3.Tuotantotilana toimiva rakennus
4.Vuokrata tuotantotilat sekä myyntipaikka kauppahallissa
Elintarviketeollisuuden aloilla vaaditaan toimitiloita enemmän ja siksi niitä on hyväksyttynä vähemmän tarjolla. Tässä tilassa voit harjoittaa esimerkiksi kalan käsittelyä, savustamista ja suoramyyntiä, liha-alan tuotantoa ja suoramyyntiä, leipomotoimintaa, ruoan käsittelytoimintaa ym.

Uuden yrittäjän tuotteet ja linjaukset ratkaisevat tulevaisuuden liikevaihto-, ja tuottotasot. Toimitilat ja sijainti on todettu hyviksi ja kauppahallin myyntipaikkahan on aina toimiva.


Ota yhteyttä ! 0400 538862 Vesa Leppänen, info@wbl.fi

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohde 8944

MYYDÄÄN KAHVILA/ LOUNASRAVINTOLA 
(2 tien varrella, Uusimaa)
Hintapyynti: Liiketoimintakauppana 290 000€ / Osakekannen kaupassa vähennetään velat ostohetkellä jotka siirtyy ostajan vastuulle.


LOUKKU kuva 1jpgLOUKKU kuva 2jpg


Myydään samalla omistajalla pitkään toiminut kahvilan liiketoiminta valtatie 2 varrelta. Ravintolarakennus on oma. Rakennus on laadukkaasta Mammuttihirrestä paikalleen rakennettu ja lounasravintolassa on nykysäännösten mukainen loistotekniikka. Kahvilassa on ruoan valmistuskeittiö ja tarjolla on on lounasta, a´la carte aterioita sekä burger aterioita . Anniskeluoikeuksia ei ole vielä, mutta uusi omistaja voi hakea jos haluaa. Asiakkaiden tykkäämä ruokapaikka jonka aukioloaikoja voi muuttaa halutessaan.

Vastaavaa kilpailijaa ei lähistöllä ole.

Koska tilat ovat uudehkoja ja säännösten mukaisia remonttitarvetta ei ole, joten voi heti aloittaa vain työt. Myyjän alkuajan tuki on olemassa sovitusti. Siisti ja toimiva kokonaisuus huolletuilla laitteilla. Myydään rakennuksen lisäksi koko liiketoimintakokonaisuus.

Pyydä esite: info@wbl.fi  tai soita Vesa Leppänen 0400 538862 

vesa.leppanen@wbl.fi

------------------------------------------------------------------------------------------------------