WBL-Consulting

Myytävät

 

Raha kuva WBLpng

MYYTÄVÄT

Kohteet 8967 sekä 8968 (yhdessä tai erikseen)

( 8968 )  KEITTIÖKALUSTETUOTANNON LIIKETOIMINTA

Yrittäjäpariskunnan lähestyessä eläkeikää myydään keittiökaluste ja erikoiskalustetuotannon liiketoiminta Simpeleellä.
Yritys toimii vilkkaan 6-tien varrella. Paikka on seudullisesti tunnettu.  Sen hyvä maine sekä osaava henkilökunta vakiintuneen asiakaskunnan kanssa ovat luoneet kannattavan liiketoiminnan. Yritys toimii omissa 1000m2 toimitiloissa.
Myydään liiketoimintakauppana.
Myös kiinteistö on mahdollista ostaa tai jäädä vuokralle.

Yritysryhmittymässä toimivat lisäksi yhdistetty rautakauppa ja lahjatavarakauppa erillisessä rakennuksessa.  Myös rautakaupan liiketoiminta ja toimitilat ovat myynnissä, Yrityspörssin kohde nro. 5714.

Liikevaihto yhteensä molemmista liiketoiminnoista n. 1,2 milj. euroa.

Yrityksen rautakauppa- ja lahjatavaramyynti toimii omissa 800m2 toimitiloissa, tontti 3000 m2.

Kalustetehtaan koko 1000 m2, tontti 3944 m2. Osuus Lv:sta noin. 240 000€

Yritys on perustettu 1981. Pitkän historiansa aikana se on jatkuvasti kehittänyt toimintaansa ajan vaatimusten mukaan.
Facebook: Maasälpä Jorma Repo Ky sekä www.maasalpa.fi

Lisätietoja: Suomen Liiketoimintakaupat, Vesa Leppänen 0400 538 862


(8967)    RAUTAKAUPPA JA LAHJATAVARALIIKE

Yrittäjäpariskunnan lähestyessä eläkeikää myydään Rautakaupan ja lahjatavaraliikkeen liiketoiminta Simpeleellä.

Yritysryhmittymässä toimivat yhdistettynä Rautakauppa ja lahjatavarakauppa sekä erillisessä kiinteistössä ja rakennuksessa lisäksi myös kalustetehdas (Yrityspörssin kohde nro. 5715).

Molemmat liiketoiminnat ovat myytävinä liiketoimintakauppana yhdessä tai erikseen sekä kiinteistöineen tai ilman.
Yritys toimii vilkkaan 6-tien varrella.
Paikka on tunnettu ja kahvio onkin vakioasiakkaiden kokoontumispaikka. Yrityksen hyvä maine sekä osaava henkilökunta yhdessä vakiintuneen asiakaskunnan kanssa ovat luoneet kannattavan liiketoiminnan.
Liiketoiminnan kehittämisen rajoitteena on vain yrittäjän mielikuvitus!

Yrityksen rautakauppa- ja lahjatavaramyynti toimii omissa 800m2 toimitiloissa, tontti 3000 m2.

Kalustetehtaan koko n. 1000 m2, tontti 3944 m2.

Liikevaihto yhteensä molemmista liiketoiminnoista n. 1,2 milj. euroa.

Kiinteistöt on mahdollisuus ostaa tai jäädä vuokralaiseksi.

Yritys on perustettu 1981.  Pitkän historiansa aikana se on jatkuvasti kehittänyt toimintaansa ajan vaatimusten mukaan.

Facebook: Maasälpä Jorma Repo Ky tai www.maasalpa.fi.

Lisätietoja: Suomen Liiketoimintakaupat, Vesa Leppänen 0400 538 862


Kohde 8966

MYYDÄÄN PAPERI- JA KIRJAKAUPPA (Etelä-Savo)

Myydään liiketoimintakaupalla Etelä-Savossa hyvällä sijainnilla oleva vanha ja tunnettu Paperi-ja Kirjakauppa sekä siirretään toimitilan vuokrasopimus.

Lisätietojen saaminen edellyttää salassapitosopimusta, jonka saa pyydettäessä välittäjältä:

vesa.leppanen@wbl.fi,   0400 538 862

Suomen Liiketoimintakaupat


Kohde 8965

MYYDÄÄN KAHVILA  (Etelä-Karjala)

Myytävänä suosittu Kahvila-ravintola joka on palkittu alueen parhaana paikkana useana vuonna. Sopisi hyvin kimppayritykseksi. Vuokrattu Liiketila 240 m2. Vuokrasopimusta on jäljellä monta vuotta. Vakiintunut asiakaskunta, vetovoimainen sekä asiakasvirran keskipisteessä.  Hyvin toimiva kokonaisuus, ja soveltuu erilaisiin tilaisuuksiin, joita nytkin parhaillaan järjestetään. Ravintola-alan ammattilaiselle luonteva ja varma tulonlähde. Liiketoimintakaupan mukana siirtyy luotettava ja ammattitaitoinen henkilökunta ja trendikäs yhteisö liiketoiminnan ympärillä.

Myydään omistajan sairastumisen vuoksi.

Lisätiedot: Suomen Liiketoimintakaupat, 0400 538 862

vesa.leppanen@wbl.fi

Kohde 8964

MYYDÄÄN AUTOHUOLTO- JA TARVIKELIIKE (Keski-Suomi)

Erinomainen tilaisuus aloittaa yrittäminen hyvin hoidetussa yhtiössä. Yritys perustettu v-96. Nykyaikaiset korjaamolaitteet/erikoistyökalut. Hallitilaa 250m2.  4-nosturi paikkaa/2-lattia.  3D pyöränsuuntaus.  Pakokaasu bensa/biesel. Ilmastoinninhuolto. Jarrutesti. Ym.

Kaikki tiedustelut tulee jättää yritysvälittäjälle ja muista jättää myös puhelinnumero koska kaikki selviää parhaiten soittamalla:

Suomen Liiketoimintakaupat, Vesa Leppänen 0400 538862Kohde 8963

MYYDÄÄN  ABLOY-VALTUUTETTU  LUKKOLIIKE  (Kirkkonummi)

Myydään Abloy valtuutettu lukkoliike eläköitymisen takia. Yritys on toiminut perheyrityksenä ja takana on pitkä ja hyvä historia. Toiminta on hyvin tuottavaa ja liikepaikka on todettu hyväksi. Palveluihin kuuluu lukitusjärjestelmien myynti sekä asennus, sähköiset lukitusjärjestelmät, korjaus-, ja huoltotoiminta sekä lukitusratkaisujen suunnittelu.

Asiakkaina Läntisen Uudenmaan kunnat, isännöitsijäliikkeet, yritykset, sekä yksityisasiakkaat.

Henkilökuntaa on nyt yhteensä 3-4. Myymälä toimii vuokratiloissa. Liikevaihtoluokka 550-600 tuhatta euroa.

Myydään jo 1971 perustetun osakeyhtiön koko osakekanta. Yhtiö on luotettava, tunnettu ja kannattava. Yrityksellä on poliisihallituksen elinkeinolupa. Paras alku uudelle omistajalle on ostaa koko osakekanta.


Abloy on myös vaativa ja asiat tulee olla jatkossakin kunnossa eli ostajalla toivotaan olevan lukkosepän koulutus ja mielellään myös TVEAT Turvallisuusalan koulutus. Jos ei ole niin tulee kouluttautua tai ostaa osaamista joka taas on kilpailutilanteessa vähintäänkin suotavaa. Parhaat tämän alan yritykset pärjää ja töitä riittää.

Nykyinen henkilökunta avustaa sovitusti riittävän kauan toiminnassa.

Kaikki tiedustelut tulee jättää yritysvälittäjälle ja muista jättää myös puhelinnumero koska kaikki selviää parhaiten soittamalla:

Suomen Liiketoimintakaupat, Vesa Leppänen 0400 538862


Kohde 8962

MYYDÄÄN ERITTÄIN TUNNETTU LOUNAS-KAHVILA   (Kokemäki)

Kokemäellä yli 30 vuotta toiminut Kahvi- ja ruokapaikka Salkkari etsii toiminnalleen uutta jatkajaa. Ravintola toimii keskeisellä liikepaikalla aivan keskustassa Kokemäellä. Oma liiketilaosake, ja kiinteistöosakeyhtiössä on jo tehty perusparannuksia vesijohtojen osalta. Lisäksi on hankittu lainsäädännön vaatima rasvanerotus. Riitävät kylmätilat, tiskilinja sekä hyvä ilmanvaihto keittiössä. (Huuva)

Salkkarissa on ruoanvalmistuskeittiö ja on erikoistunut lounasruokaan ja tarjoaa lisäksi aamusta iltapäivään itse leivottuja suolaisia ja makeita kahvileipiä, leipiä ja sämpylöitä, a la carte –annoksia sekä gluteenittomia tuotevaihtoehtoja. Tilauksesta saatavana täytekakkuja ja leipäkakkuja sekä valmiita ruoka-annoksia mukaan ostettavaksi.

Liiketila sijaitsee Kokemäen Liikekeskuksessa ja on kooltaan noin 160 m2. Tilaan on kesällä 2015 tehty putkiremontti. Yritys työllistää nyt yhteensä 3 henkilöä.

Liiketoimintakonsepti sopii loistavasti yhden tai useamman yrittäjän tehtäväksi. Salkkari on avoinna vain viitenä päivänä viikossa kahdeksan tuntia päivässä. Toimintakonseptia on siis mahdollista laajentaa esimerkiksi pitopalveluun ja toimintaa voisi kasvattaa aukioloaikoja pidentämällä ja sesonkeja hyödyntämällä. Asiakaskunta on vakituista ja kysyntää toiminnan laajennuksellekin löytyy.
 
Ota yhteyttä ja kysy lisää! Suomen Liiketoimintakaupat, Vesa 0400 538 862


Kohde 8961

Autokorjaamo/ Taka-akselien korjaus / Kiinteistöt

Myydään Liiketoimintakauppana Menovehje yhtiön liiketoiminnat sekä kiinteistöt rakennelmineen Paraisilla, oikealla ennen keskustaa Turusta tultaessa, Norrbynharjun teollisuusalueella. Myyjä opastaa toimintaan riittävän ajan.

Liikkeenluovutuksessa siirtyy:

Lämminhalli 296 neliötä, öljy - ilma lämmitys, Grawford nosto-ovi. Tiilinen
sisäverhous, jonka ansiosta 2018 kesänä sisälämpö 23 asteessa tai alle,
vaikka ulkona oli viikkokausia 25-30 astetta ( mitään viilennyslaitteistoa ei ole
eikä tarvita ) ja talvella pysyy lämpimänä pienellä öljynkulutuksella.
-Tiilinen omakotitalo 167 neliötä, 4 h, k, wc, kph, sauna, varastoja
-Telttahalli Besthal 540 neliötä ( + trukkihyllyjä, ilmankuivain Munters )
-Konttivarastoja
-Terminaalivarastoja
-2 tonttia, oma tontti 4973 neliötä, kaupungin vuokratontti 3769 neliötä,
vuokrasopimus voimassa vuoteen 2030 asti ja sen jälkeen uusitaan taas 25 vuodeksi,
tai voi ostaa edulliseen hintaan omaksi. Kiinteistöistä on tehty makkinahintojen arviokirja,
ja sen on tehnyt paikallinen ja kokenut asiantuntija. Tonteilla tukeva kalliopohja + täyttöä. Liikkeenluovutuksessa siirtyy myös: Autokorjaamon 3 autonosturia ( yksi on liikuteltava Nordlift, suomalainen tuote ), ilma - käsi ja sähkötyökalut, kaasu - MIG ja puikkohitsausvälineet, lamellikompressori + ilmankuivain, hiekkapuhalluslaite ( ammattimalli ), iso hydrauliprässi pystymalli, iso sorvi ( kärkiväli noin 3-4 metriä ), EU sääntöjen vaatima jäteöljyvarasto suoja-altailla, ym laitteita. Lisäksi moninainen työkonevalikoima -Iso trukki diesel OK-5000 isoilla traktoripyörillä, nostaa kerralla 3 auton pinon -Pyöräkuormaaja Volvo-BM -Traktorikaivuri Vammes - Ford 5000 -Sähkötrukki ( seisoen ajettava ) melko uudella akustolla -3 viallista kaasutrukkia -Vanne-rengas irroitusprässi diesel -Vanne-rengas irroitusprässi bensa , asennettuna 6 metrin konttiin ( molemmat prässit voi haluttaessa muuttaa toimimaan sähkömoottorilla ) -H-auton pieni peräkärry ( taka-akselien kuljetukseen ) Liiketoimintoja jotka ovat olleet toiminnassa 35 vuotta voi heti jatkaa. Laajentaakin voi tai muuttaa, sillä tonttia ja sisätilaa riittää, ja voi ottaa vaikka vuokralaisia. Nykyiset toiminnat on: Autokorjaamo, taka-akselien korjaus/myynti ja vanne-rengas irroitustoiminta/metallien myynti ( vanteet ) +varaosamyynti A1 katsastusaseman sivutoimipiste on vain 400 metrin päässä tontilta. Taka-akseleita yritys myi vuonna 2017 noin 160000 eurolla. Vanne-rengas irroitustoiminnasta saatavalla metallin ( teräs ja aluvanne) myynti on n. 10000-150000 e / vuosi, riipuen tontille tuotavan auton pyörien ym. määrästä vuodessa. Parhaa vuotena oli tuotto yritykselle 150 000€. Metallin myynnistä saatava tulo on siitä hyvää, että siitä ei tarvitse maksaa enää ALV:a verottajalle, vaan ostava yritys maksaa sen ( käännetty ALV ). Tulo on hyvää ja myös melkein nettoa, koska kuluina on vain tehty oma työ, ja muita kuluja on todella vähän. Vanne-rengas ( pyörät ) tuodaan yleensä tontille muiden toimesta. Lisäksi paljon autojen metallista varaosaa ym, jonka voi myydä vaikka heti metallinkierrätykseen, jos ei muuten hyödynnä sitä ( alu, teräs, sähkömoottorit, sähköjohtoja ym). Myydään eläköitymisen vuoksi. Lisätiedustelut: Suomen Liiketoimintakaupat, Vesa Leppänen 0400538862 vesa.leppanen@wbl.fi


Kohde 8960

ELINTARVIKEALAN YRITYS

Savustettua lihaa, makkaroita, kalaa. 

Toimivan lihansavustamon liiketoiminta kasvupotentiaalin omaavassa ympäristössä Kuortin Abc-liikenneaseman kupeessa. Täysin käyttövalmiit, siistit ja elintarvikealan normit täyttävät tilat ja laitteet, jotka soveltuvat monenlaiseen toimintaan (lämmin/kylmä savustamo, kalatuotteiden valmistus, leipomo, ravintolatoiminta, panimo ym.). Oma tontti. Mahdollisuus ostaa maata jossa 600 neliön lisärakentamisoikeus. Vieressä sijaitsevan Abc-liikenneaseman syöttö suoraan yrityksen kulmalle ,jossa käviämäärä yli 3 milj.asiakasta /v. Yrittäjäpariskunta siirtymässä eläkkeelle, mutta on valmis luovuttamaan kaiken tietopääoman ja reseptiikan uuden yrittäjän niin halutessa. Yrittäjät ovat tulleet valituksi vuoden 2017 Yrittäjäksi eli kaikki edellytyksen toimia jatkossa luulisi olevan myös nuoremmilla. 

Lisätiedustelut: Vesa,  0400 538862


Kohde 8959

METALLIYRITYKSEN LIIKETOIMINTA

Myydään liiketoimintakauppana Metalliyrityksen omat tuotteet 4 kpl sekä niihin liittyvät työkalut sekä suurin osa laitteista. Myös puolivalmista varastoa siirtyy kaupan mukana. Tuotteiden valmistukseen annetaan koulutus ja taustatuki. Myynnin koeponnistus on tehty eikä reklamaatioita olet juurikaan tullut. Potentiaali on täysin selvittämättä koska jälleenmyyjiä ei ole kontaktoitu. Tarve on aiheuttanut tuotteiden suunnittelun ja valmistuksen ja oma-aloitteiset tiedustelijat ovat myös tuotteensa saaneet edullisesti tarpeeseensa. Kyseessä on kausituotteet (kesä) jolloin talvella voi tehdä tuotteet, alkukeväästä markkinoida jälleenmyyjille ja kesällä laskuttaa. Tilaa tarvitset vain n. 100 m2. 

Hinta varastoineen : 70 000€

Lisätiedustelut: Vesa,  0400 538862
Kohde 8956

MYYDÄÄN SÄHKÖASENNUSLIIKE   (Osakekanta 100 %, HKI)

OSAAVA SÄHKÖASENTAJA
Osta valmis Osakeyhtiö joka on asennustöitä sekä sähkösuunnittelua tekevä yritys
ja jonka kotipaikka on Helsinki ja toimialueena Uusimaa sekä Hämeen alue.
Yritys on perustettu 1993. Myytävänä on koko osakekanta. Myymisen syy on eläkkeelle jäänti.

Osakeyhtiö on vakavarainen ja se on tehnyt normaalisti voittoa.
Yrityksellä on toimiluvat ja myyjä on valmis jäämään vastaavaksi sovituksi ajaksi.
Liikevaihto on vaihdellut 300-600 000€ välillä. Nyt eläkkeelle siirtymisen vuoksi
Lv. on pienempi koska työntekijöitä ei ole palkattu enään, mutta asiakaskuntaa sekä
asiakaskontakteja Oy:llä on pitkältä ajalta.
Lisätiedot yritysvälittäjältä: Suomen Liiketoimintakaupat

Vesa Leppänen, vesa.leppanen@wbl.fi

0400 538 862Kohde 8955

MYYDÄÄN PUUSEPÄNLIIKE  (Luvia )

Myydään perinteikkään Puusepänliikkeen liiketoiminta sekä toimitilat kaikkine laitteineen. Myyjällä on pitkä kokemus ikkunoiden ja ovien valmistamisesta sekä kaikista muista puusepän tuotteista tilausten mukaan.

Ostajaa avustetaan siirtymävaiheessa sovitusti, eli annetaan tiedoksi mahdolliset ostajat, avataan toiminnan pyörittämiseen vaikuttavat oleelliset seikat, sekä annetaan opastus koneiden käyttöön perusteellisesti.

Toimitilat: Lämmintä tilaa n. 500 m2 sekä ulkorakennus + kuivaamo. Oma kiinteistö ja rakennukset. (Halli jossa työtilat, toimisto, taukotilat, suihku ja wc) Toimitilat sijaitsee loistavien tieyhteyksin varrella 8 tien vieressä. Helppo tuoda ja helppo viedä tuotteita.

Mahdollisuus jatkaa tilavissa ja toimivissa tiloissa puusepän töitä ammattimaisesti ja tilat sekä koneet saa ostaa nyt edullisesti.

Tarkemmat tiedot välittäjältä: Vesa Leppänen

vesa.leppanen@wbl.fi   +358 400 538 862

www.liiketoimintakaupat.fi


Kohde 8954

MYYDÄÄN MATKAILU - JA VIRKISTYSKESKUS JÄRVEN RANNALLA  (Keski-Suomi, Kartano)

Myydään matkailu- ja virkistyskeskus järven rannassa. Vuodepaikkoja vuodenajasta riippuen nyt käytössä 80-100. Venelaituria, uimarantaa, rantasaunaa, kotaa ja laavuasisältävä kokonaisuus. Runsaasti nurmikkoaluetta.

Osaa sisätiloista peruskorjataan parhaillaan täysin ja osa on jo uudistettu osittain. Kokonaisuus sisältää huoneita sekä huoneistoja.

Ravintolan valmistuskeittiö on tilava ja mahdollistaa isompienkin ryhmien ruokailut. Ravintolatiloja on useampia 150-350 henkilölle. Yleisötapahtumia on jo monenlaisia ja lisää kehitetään jatkuvasti. Loistavat liikenneyhteydet maitse, vesitse ja jopa ilmateitse. Myös vapaa-ajan tekemismahdollisuuksiin panostetaan.

Puitteet ovat superhienot. Kartano odottaa uutta visionääriä kehittämään lisää.
Soveltuisi monenlaiseen käyttöön. Osaa tiloista voisi vuokrata vakituisesti esim. Seniorihuoneiksi. Tilat soveltuisi hyvin vaikka tapahtuma-, ja konserttijärjestäjille.

Huonemäärät ja muut tärkeät tiedot ilmoitetaan kiinnostuneille kun kaupankäyntiä koskeva salassapitosopimus on ensin tehty.

Kun kiinnostaa niin älä jätä tilaisuutta käyttämättä vaan ota vain heti yhteyttä.

Yhteydenotot: Suomen Liiketoimintakaupat

Vesa Leppänen   0400 538 862


Kohde 8950

MYYDÄÄN NESTE HUOLTOASEMA JOSSA ON RAVINTOLA.

Sopii hyvin kimpalle, jossa on esim. 2 yrittäjää ja kiinteistösijoittaja vuokraisäntänä.

Uudellamaalla Karjalohjalla sijaitseva Neste huoltoaseman sekä ravintolan liiketoiminta on myynnissä kiinteistöineen. Asemalla on 2 polttoainemittaria, 95 / D sekä 95 / 98 ja molemmissa on automaatti sekä kassalle maksu järjestelmä. Rakennus on rakennettu -63 mutta on uudistettu 2009 jolloin uusittiin koko katto, kaikki julkisivut uusittiin sekä osa sähköistyksistä ja viemäröinneistä. Lisäksi rakennettiin kokonaan uusi lisäosa n. 180 m2. Rakennuksen koko pinta-ala on nyt 515 m2.

Asemalta saa lounasta sekä tilauksesta ruokaa ja kahviosta itse tehtyjä tuoreita

munkkeja ym. Kahviossa on Veikkaus sekä Toto ja Alkon tilauspiste. Paikalliset tuntee asemapaikan nimellä Unkanbaari ja paikassa on mukava henki ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Asema on nyt myynnissä henkilökohtaisista syistä.

Tervetuloa jatkamaan pitkään toiminutta liiketoimintaa vakioasiakkaiden ja mökkiläisten kanssa.

Yritysvälittäjä Vesa Leppänen, Suomen Liiketoimintakaupat ,  info@wbl.fi

8948

KANNATTAVA HUOLTOASEMA JA KORJAAMO (Päijät-Häme, Sysmä)

Hyvässä kunnossa oleva ja hyvin hoidettu huoltoasema ja autokorjaamo jo vuodesta 1967 samalla paikalla toiminut ja nykyinen yrittäjä toiminut vuodesta 1991 alkaen. Yritys toimii omassa kiinteistössä ja siinä on TB huoltoasema, kahvio c oikeuksilla/ myymälä sekä Autoasikorjaamo. Noin 500 k-m2. Asiakaspaikkoja 40 + 18 (terassi).

Tällä asemalla on jo tehty nykylainsäädännön mukaiset uudistukset.

Hyvin tuottava asema jossa on potentiaalia lisätä toimintaa tilojen puolesta.

Rahoitukseen hakua varten on kiinteistöstä teetetty arviokirja ulkopuolisella asiantuntijalla.

Asiakaspaikkoja 40 + 18 terassilla.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohde 8945

VALMIS ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TOIMITILA JA/TAI YRITYS (Satakunta)

Elintarvikealasta kiinnostuneille, yrittäjäksi aikoville, yrittäjille, kokeille, catering yrityksille sekä elintarviketuotantoyrityksille sopiva elintarvikkeiden tuotanto,- ja jalostustila sekä toimintaa tukeva valmis
myyntipaikka Porin kauppahallisssa on myynnissä. Taajaman keskustan lähellä, loistavien yhteyksien ja 8-tien varrella sekä näkyvällä ja hyvällä paikalla elintarvikealalle sopiva tuotantotila jossa on myös myymälä (ja lisäksi kauppahallin kauppapaikka). Toimitila on parhaillaankin liiketoimintakäytössä ja rakennettu 10 vuotta sitten kalanjalostustilaksi mutta tilat soveltuisi erinomaisesti myös muuhunkin elintarviketeolliseen käyttöön sellaisenaan.

Iso tontti jossa on tilaakuljetusautoille sekä myymälän asiakkaille. Toimitilassa on 307m2 hyötytilaa. Tuotantotilasta on erotettu myös myymälä, varastohuoneita, kalan savustushuone, 2 kpl kylmähuoneita, 1 pakastinhuone, sekä sosiaalitilat.
Porin kauppahallissa on myyntitila jossa valmiina 4 kpl kylmiä myyntitiskejä. Tuotantotila on kunnan vuokratontilla
ja vuokra on erittäin edullinen. Voidaan myydä eri tavoin tai mahdollisesti jopa vuokrata toimitiloja uudelle yrittäjälle.
1.Osakekannan kauppa (koko yritys)
2.Liiketoiminnan kauppana (Liiketoiminta kokonaisuudessaan tai osa ja rakennus)
3.Tuotantotilana toimiva rakennus (Rakennuksesta on arviokirja)
4.Vuokrata tuotantotilat sekä myyntipaikka kauppahallissa
Elintarviketeollisuuden aloilla vaaditaan toimitiloita enemmän ja siksi niitä on hyväksyttynä vähemmän tarjolla. Tässä tilassa voit harjoittaa esimerkiksi kalan käsittelyä, savustamista ja suoramyyntiä, liha-alan tuotantoa ja suoramyyntiä, leipomotoimintaa, ruoan käsittelytoimintaa ym.

Uuden yrittäjän tuotteet ja linjaukset ratkaisevat tulevaisuuden liikevaihto-, ja tuottotasot. Toimitilat ja sijainti on todettu hyviksi ja kauppahallin myyntipaikkahan on aina toimiva.


Ota yhteyttä ! 0400 538862 Vesa Leppänen, info@wbl.fi

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohde 8944

MYYDÄÄN KAHVILA/ LOUNASRAVINTOLA 

(2 tien varrella, Uusimaa)

Myydään samalla omistajalla 10 vuotta toiminut kahvilan liiketoiminta valtatie 2 varrelta. Ravintolarakennus on oma.  . Rakennus on laadukkaasta Mammuttihirrestä paikalleen rakennettu ja lounasravintolassa on nykysäännösten mukainen loistotekniikka. Kahvilassa on ruoan valmistuskeittiö ja tarjolla on on lounasta, a´la carte aterioita sekä burger aterioita . Anniskeluoikeuksia ei ole vielä, mutta uusi omistaja voi hakea jos haluaa. Asiakkaiden tykkäämä ruokapaikka jonka aukioloaikoja voi muuttaa halutessaan.

Tämän liiketoimintakaupan hinnan suurin osa on rakennukseen liittyvää hintaa, ja tässä laadukkaassa rakennuksessa hinta varmasti säilyy, riippumatta siitä mikä on vuosien toiminnan jälkeen liiketoiminnan tila. Kun taas vastaavaa kilpailijaa ei lähistöllä ole, voidaan ajatella tämän liiketoiminnan olevan hyvällä ja vakaalla pohjalla. Yrittäjä maksaa siis liiketoiminnalla varmaa reaaliomaisuutta jonka voi muuttaa tarvittaessa rahaksi tai siirtää muuhun paikkaan.

Koska tilat ovat uudehkoja ja säännösten mukaisia remonttitarvetta ei ole, joten voi heti aloittaa vain työt. Myyjän alkuajan tuki on olemassa sovitusti. Siisti ja toimiva kokonaisuus huolletuilla laitteilla. Myydään rakennuksen lisäksi koko liiketoimintakokonaisuus.

Pyydä esite: info@wbl.fi  tai soita Vesa Leppänen 0400 538862

vesa.leppanen@wbl.fi

------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kohde 8942

MYYDÄÄN HUOLTOASEMA  (Pohjois-Savo)

Myydään pienellä paikkakunnalla sijaitsevan pitkään toimineen  vakituisen asiakaskunnan omaavan paikkakunnan ainoan huoltoaseman liiketoiminta ja kiinteistö tai vaihtoehtoisesti osakeyhtiön koko osakekanta. Rakennuksessa on myymälä, kahvio ja korjaamotilat. Oma tontti ja rakennukset. Asemalla on veikkaus, oluen vähittäismyynti, tupakanmyynti, polttoainemyynti, nestekaasu sekä erillaisia tarvikkeita autoon, kotiin, vapaa-aikaan ym. Sopii hyvin esim. yrittäjäpariskunnalle. Nykyinen yrittäjä opastaa tarvittaessa ja auttaa ostajan alkuun. Sopimus on uudelleen neuvoteltu polttoaineiden osalta ketjujen kanssa.


Liiketoiminnan myynnin hintaluokka n. 120 t, +  vaihto-omaisuuden arvo kauppapäivänä. Lisätietoja saa pyytämällä yritysvälittäjältä salassapitosopimuksen.


Yhteydenotot yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla: info@wbl.fi
Yritysvälittäjä Vesa Leppänen, Suomen Liiketoimintakaupat ,  info@wbl.fi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------